Nieuws Oost-Vlaanderen Mealhero en Greenway duiken samen de keuken in

Mealhero en Greenway duiken samen de keuken in

Mealhero en Greenway duiken samen de keuken in

GENT/ERPE-MERE – Samen met Paul Florizoone, oprichter en culinair mastermind van Greenway, wil Mealhero zoveel mogelijk mensen laten kennismaken met hun creatieve vegetarische keuken. De twee Oost-Vlaamse bedrijven willen samen de grootste vleesliefhebbers verleiden met verrassend lekkere veggieproducten. Want door meer plant-based te eten kunnen we samen écht het verschil maken.

Gezond én plantaardig eten is op drukke werkdagen voor veel flexitariërs en vegetariërs een uitdaging. Mealhero bezorgt daarom een maaltijdbox vol met vriesverse ingrediënten, maar onderscheidt zich ten opzichte van de al bekende spelers door middel van slimme kooktechnologie. Zo worden alle gerechten diepgevroren aangeleverd en bereid je ze in een meegeleverde slimme stomer. Hierdoor bereiden consumenten een gezonde maaltijd in een handomdraai. Door de samenwerking tussen Mealhero en Greenway wordt het nu heel makkelijk om een gezonde levensstijl aan te houden, ook als er weinig tijd is om te koken.

Food for thought

“Plantaardige ingrediënten kunnen tot 94% duurzamer zijn dan hun vlezige tegenhangers”, vertelt Paul Florizoone. “Voor een kilogram dierlijke eiwitten is meer ruimte, CO2 en water nodig dan voor een kilogram plantaardige eiwitten. Hierdoor willen steeds meer mensen de overstap maken naar een meer plantaardig en minder dierlijk voedingspatroon.” Daarom werkt Greenway uitsluitend met verantwoorde ingrediënten: verse groenten, gezonde oliën en duurzaam geteelde soja. Ze vermijden onnatuurlijke toevoegingen en ze zijn 100% CO2 neutraal.

Samen maken ze een vegetarische levensstijl toegankelijk

Voor velen is het niet zo evident om over te schakelen op veggie of vegan maaltijden omdat niet iedereen vertrouwd is met het bereiden van plantaardige producten. Nét daar brengt deze samenwerking verandering in want dankzij de ‘persoonlijke chef’ van Mealhero wordt het heel gemakkelijk om een lekker plantaardig gerecht op tafel te toveren. Van een vegetarisch alternatief voor gyros tot veggie gehaktballetjes, binnen het aanbod van Mealhero en Greenway is er voor elk wat wils.

Mealhero is nu reeds geliefd bij duizenden gezinnen in Vlaanderen, Brussel en Nederland. Meer informatie vind je op www.mealhero.me.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.