Nieuws Oost-Vlaanderen Meatpack opent een derde vestiging in Gent

Meatpack opent een derde vestiging in Gent

De nieuwe vestiging in Gent. Foto: Meatpack

Meatpack opent een derde vestiging in Gent

GENT – Na Heusden-Zolder en Deinze is er nu ook in Gent een vestiging van Meatpack te vinden. De businessclub wil ook in de nieuwe vestiging een ‘work-hard, play-hard’-omgeving creëren.

De Meatpack werd in 2021 gesticht door Olivier Van De Vijver, Wim Schiettecat, Peter Veekmans en Steven Droogers. Momenteel zijn er drie vestigingen, namelijk in Heusden-Zolder, Deinze en Gent. In de toekomst volgen andere steden als Harelbeke, Antwerpen, Knokke, maar ook internationaal in Parijs, Luxemburg en Namibië.

“Het is ons doel om internationaal in de ondernemerswereld bekend te staan als de ideale businessclub met een gezonde mix van (net)werken en ontspannen. Onze doelgroep zijn hierbij ondernemers, jong en oud, aangevuld met een aantal vast partners”, luidt het. Wie interesse heeft in een lidmaatschap kan contact opnemen met de Operations Manager Tessa Leysen via info@meatpack.club.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.