210916_TLW_1

Meer dan 500 ondernemers ontmoeten elkaar opnieuw op Work Smarter

GENT – Ruim 500 ondernemers en bedrijfsleiders verzamelen vandaag in Flanders Expo te Gent voor Work Smarter, hét ondernemersevent voor kmo’s. Vorige keer gooide COVID-19 nog roet in het eten. Dit jaar kan het ondernemersfeest van Teamleader – het toonaangevend work management softwarebedrijf uit Gent – wél doorgaan.

Het thema dit jaar? ‘On a roll.’ “Want onze ondernemers zijn goed bezig”, zegt Teamleader CEO Jeroen De Wit. “81% kijkt positief naar de toekomst, resultaten gaan de goede kant op en we zien veel goesting en drive om de koppen bij elkaar te steken. En dat is exact wat we vandaag doen tijdens Work Smarter.”

Work Smarter biedt 3 podia en 20+ inspirerende sprekers zoals topinvesteerder Duco Sickinghe (Fortino Capital), neuropsychologe Elke Geraerts (Better Minds at Work), ex-wereldkampioen veldrijden Sven Nys, toekomstdenker Sven Mastbooms, inclusieve communicatie-goeroe Taha Riani (Allyens), meester-marketeer Harry Demey (LDV United), online strateeg par excellence Els Aerts (AG Consult) en vele anderen.

Verschillende podia en thema’s

Work Smarter is een van de eerste grootschalige B2B netwerkevenementen die zonder beperkende coronamaatregelen kan worden beleefd. Op de Growth-stage gaat het o.a. over groeien als professional en als manager. Maar ook over commerciële groei én mentale weerbaarheid na een crisis, over de wetenschap van succes en het plan van een winnaar. Op de Agency Life-stage leren ondernemers het Agency van de toekomst bouwen, aanhoren ze visies rond data en creativiteit, en gaan ervaren rotten in debat met jonge(re) wolven. Op de Work Management-stage toont Teamleader waarom elk bedrijf work managementsoftware nodig heeft om beter te verkopen, foutloos te factureren en werk te organiseren. Maar ook klanten van Teamleader laten in hun kaarten kijken: hoe runnen zij een beter bedrijf dankzij Teamleader?

“We willen met Work Smarter hét festival voor de ondernemer zijn. Nadat corona vorig jaar nog roet in het eten gooide zijn we vandaag bijzonder blij dat we ondernemers en bedrijfsleiders opnieuw kunnen samenbrengen. Ik vind het werkelijk fantastisch dat meer dan 500 ondernemers ons het vertrouwen schenken en vandaag deelnemen”, zegt De Wit. “Met 3 podia met topsprekers, een netwerkruimte met ruim 20 van onze partners en eten en drinken voor een heel leger willen we ondernemers terug samenbrengen en inspireren. Covid krijgt ons niet klein. We’re on a roll!”