Nieuws Oost-Vlaanderen Meer sporten in 2015? Namgolf maakt het mogelijk in eigen tuin

Meer sporten in 2015? Namgolf maakt het mogelijk in eigen tuin

Meer sporten in 2015? Namgolf maakt het mogelijk in eigen tuin

0123namgolfAls het één van uw goede voornemens is om in 2015 meer te sporten en als u niet wilt dat er snel van die voornemens niets meer in huis komt, dan kunt u misschien overwegen om te beginnen golfen in uw eigen tuin.

Namgrass, een bedrijf uit Merelbeke dat zich specialiseert in kuntsgras voor residentiële toepassingen, lanceerde in 2014 immers Namgolf, speciaal voor wie het golfspel thuis wil ontdekken, beoefenen en trainen. Namgolf bestaat uit 100% Belgische en hoogwaardige kunstgrasvezels. Ze zijn UV-stabiel, ISO-gecertificeerd en elke green wordt op maat ontwikkeld.

Stefaan Rossel, oprichter en CEO van Namgrass, is ervan overtuigd dat er een ruim potentieel bestaat voor Namgolf. “De democratisering van golfen is een feit”, zegt hij, “maar tegelijk vergt het nog altijd een inspanning om naar een echte golfcourt te gaan, zeker voor beginnende golfers, die dan toch nog wat onzeker zijn. Met Namgolf bieden we hen een frisgroene green in kunstgras om ontspannend wat te putten of een practice op maat om hun swing te oefenen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.