Nieuws Oost-Vlaanderen Met opening van Pizza Town maakt Mohamed droom waar

Met opening van Pizza Town maakt Mohamed droom waar

Mohamed Khabir (27) opent Pizza Town op de Markt . Foto dkr

Met opening van Pizza Town maakt Mohamed droom waar

DEINZE – Mohamed Khabir (27) opent Pizza Town op de Markt in Deinze. Hij specialiseert zich in pizza’s, pasta’s en voorgerechten. Naast de klassiekers wil hij ook enkele bijzondere combinaties in de verf zetten. “Ik weet dat ananas op een pizza taboe is, maar mijn chicken curry met ananas is veruit mijn favoriet.”

Mohamed heeft lang gewerkt voor een andere pizzeria, maar bleef dromen van zijn eigen zaak. Dinsdag heeft hij die eindelijk waargemaakt. “Ik woon in Temse dus heb Deinze nu pas leren kennen”, zegt Mohamed. “Maar ik zag het pand en ik was verkocht. Het is een mooie locatie in een leuke stad.”

De jongeman staat elke dag paraat met verse pizza’s, zeven op zeven. “Ook op zon- en feestdagen”, zegt Mohamed.

“Het geheim van een goeie pizza? De juiste producten vinden. Bij de leverancier zijn er zoveel opties. Tientallen soorten kaas en groenten. Ik heb veel geproefd, en ik kan je zeggen, de beste zijn niet goedkoop. Maar ik wil gaan voor kwaliteit.”

Mohamed wil ook enkele pizzataboes doorbreken. “Heel veel mensen houden het bij hun safe zone”, zegt hij. “Ze nemen een margharita of proscuitto. Ik serveer de klassiekers, maar ik hou zelf meer van gedurfde combinaties. Ananas op pizza bijvoorbeeld is een taboe. Maar eerlijk? Mijn Oriëntal curry pizza met kip en ananas is superlekker. Er zijn heel veel niet-traditionele ingrediënten die het goed doen op een pizza. Je moet het alleen durven proberen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.