Michel De Baer wint JCI award ‘Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar 2020-2021’

SINT-NIKLAAS - Een jaartje later dan gepland, maar op donderdag 11 maart kon organisatie JCI dan toch de Oost-Vlaamse award voor ‘Jonge Ondernemer van het Jaar’ uitreiken. Michel De Baer, CEO van digital marketing agency OMcollective uit Sint-Niklaas, wint de award en dingt zo ook automatisch mee naar de nationale award. Die finale vindt plaats op 20 mei 2021.

JCI, Junior Chamber International, verenigt al sinds 1915 high potentials, leiders en ondernemers tussen de 18 en 40 jaar om zichzelf en de wereld om hen heen te verbeteren. In Vlaanderen is JCI actief in 40 lokale afdelingen verspreid over de vijf provincies en Brussel. Ze werken er samen aan straffe business projecten, interessante vormingen, gemeenschapsprojecten en internationale congressen.

Met de jaarlijkse award van Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer bekroont JCI Oost-Vlaanderen de succesvolste ondernemer tot en met 40 jaar. Op die manier willen ze sterk ondernemerschap van ‘jonge’ mensen duidelijk in de verf zetten en bekronen. JCI Oost-Vlaanderen wil met deze award de jonge ondernemer een podium geven, om er zo mee voor te zorgen dat hij/zij zijn/haar eigen grenzen nog verder durft te verleggen en zich hierbij gesterkt voelt.

Jaar lang nagelbijten

Vorig jaar werd de uitreiking uitgesteld vanwege de ons allen bekende 'Miss C'. Kandidaten Matthias Browaeys van WinWinner, Dieter Debels van RetailSonar en Michel De Baer van OMCollective moesten maar liefst een jaar lang in spanning afwachten wie uiteindelijk tot winnaar verkozen zou worden. Op 11 maart kon het nagelbijten stoppen en riep JCI Michel De Baer tot winnaar uit tijdens een live online event. Hij wordt dan ook Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar voor zowel 2020 als 2021.

Michel De Baer, CEO OMcollective: "Voor het bedrijf en mezelf is het ongelooflijk om deze award in ontvangst te mogen nemen. Het is voor ons een erkenning, als digitaal bureau en een erkenning voor al onze klanten waarvoor we ons elke dag 200% inzetten. We proberen steeds te innoveren en het beste digitale bureau voor onze klanten te zijn en de beste werkgever voor onze mensen. Deze award geeft me de nodige bevestiging om dit pad verder te bewandelen."

 

OMcollective

OMcollective werd op 1 oktober 2009 opgericht door Michel De Baer. In 12 jaar tijd groeide het digital marketingbedrijf uit tot het grootste onafhankelijke agency met z’n 45 medewerkers. Tot de klantenportefeuille behoren namen als Allianz, Europabank, Wolters Kluwer, Laperre, Belisol, enz.

Nationale finale

Eens de winnaars uit elke provincie gekend zijn, beslist een finale over wie de nieuwe Vlaamse Jonge Ondernemer wordt. Die finale vindt plaats op 20 mei 2021.