Nieuws Oost-Vlaanderen Minder IT-zorgen met ondersteuning van Savaco

Minder IT-zorgen met ondersteuning van Savaco

Minder IT-zorgen met ondersteuning van Savaco

Steeds meer bedrijven besteden hun IT-taken uit en dat is een goed idee. Niets evolueert zo snel als technologie en IT en dan is het handig om een expert onder de arm te nemen. Savaco is gespecialiseerd in het ondersteunen van het dagelijkse IT-beheer en denkt proactief mee op maat van zijn klanten.

Technologie en IT staan niet stil en up-to-date blijven met de nieuwste ontwikkelingen vergt veel energie. Energie die bedrijven liever spenderen aan hun kerntaken. Om ervoor te zorgen dat je als bedrijf niet achter blijft, helpt Savaco door het dagelijkse IT-beheer over te nemen.

“Savaco biedt managed services op maat aan. Samen met onze klanten zoeken we hoe wij een meerwaarde kunnen genereren. Soms betekent dat dat wij de volledige IT overnemen, soms ondersteunen wij een team binnen het bedrijf”, vertelt Christophe Dejan, customer care director.

Cyberveiligheid

Savaco zorgt ervoor dat de IT-omgeving van klanten in goede conditie blijft, onder andere door systemen te monitoren en proactief updates uit te voeren. “Naar cyberveiligheid toe is het vandaag een must om systemen regelmatig te patchen. Dit zijn typische taken waar IT-Managers geen tijd voor hebben: zij moeten immers vooral denken aan hoe technologie het bedrijf kan helpen groeien. Wij zorgen ervoor dat men zich over de operationele kant van IT geen zorgen meer moet maken en zich zo kan concentreren op die digitale transformatie”, vult Jeroen Mazereel, service delivery manager aan.

Als je jouw IT-beheer uitbesteedt aan een externe partner, is het belangrijk dat je een partner kiest die je vertrouwt. “Onze klanten zien het als een sterkte dat wij een langdurige relatie opbouwen met hen, waardoor wij hun bedrijf ook begrijpen”, weet Christophe.

Tips

Waar moet je op letten als je op zoek gaat naar een managed services partner? Jeroen geeft enkele tips.

“Vertrouwen is cruciaal. Daarnaast kies je best voor een partner die expertise en ervaring heeft met jouw type bedrijf. Bij Savaco richten we ons op kleine en middelgrote bedrijven. Onze diensten zijn aangepast aan de specifieke noden van kmo’s. Tot slot is het belangrijk dat er een DNA-match is tussen jouw bedrijf en je IT-partner. Onze klanten appreciëren vooral onze no-nonsense aanpak. Die houdt in dat wij het heft in eigen handen nemen en dus verder gaan dan enkel advies geven. Dat is de reden waarom bedrijven bij Savaco aankloppen.”

Savaco is een professionele IT-dienstverlener gespecialiseerd in digitale transformatie met impact. 

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Gent, Kwaremont
Gent

Whitemilk opent uniek AV Lab in Kwaremont

KWAREMONT/RONSE/GENT - Audiovisueel expert Whitemilk vertaalt de meest geavanceerde technieken naar haalbare, geïntegreerde en baanbrekende oplossingen voor auditoria, boardrooms, leslokalen,… Lees meer