Get Driven - Gunther Gheysel

Mobilease gaat exclusieve samenwerking met Get Driven aan

SINT-DENIJS-WESTREM - Het Gentse Mobilease is een unieke samenwerking met het Antwerpse bedrijf Get Driven, bekend van jonge wolf Gunther Ghysels, aangegaan. Voortaan bieden ze hun klanten een nieuwe 'haal-en-breng'-service aan. "Onderhoud, bandenwissel of herstelling? Een chauffeur haalt uw wagen op en brengt hem nadien terug. Zo spaart u tijd en kosten uit. Op die manier willen we onze klanten in 2021 volledig ontzorgen", zegt Kristof De Backer, Co-Founder van Mobilease.

Sinds de start in 2016 gaat het hard voor Mobilease. Twee jaar na hun eerste stapjes op de leasingmarkt, volgde in 2018 een Unizo-nominatie als meest beloftevolle KMO in Vlaanderen. Daarmee trokken ze al snel de aandacht van een ervaren multinational, actief op de internationale leasingmarkt. Sinds 2019 maakt het Gentse bedrijf deel uit van het Japanse Hitachi Capital Mobility. Voor Mobilease een mooie kans om door te groeien naar de Europese markt.

Het bedrijf gaat nu een exclusieve samenwerking aan met Get Driven. Deze Antwerpse scale-up focust op professionele en alcoholgerelateerde verplaatsingen. Denk aan ondernemers en managers die graag willen doorwerken in de wagen, of mensen die zich naar huis willen laten brengen na een avondje uit. Get Driven lanceerde nu ook een nieuw pricingmodel voor concessies en leasebedrijven.

Primeur voor de Vlaamse leasingsector

Mobilease is de eerste leasingmaatschappij die met hen in zee gaat. "We vinden het erg belangrijk om regelmatig stil te staan bij wat voor onze klanten echt het verschil kan maken. Tijd is voor voor velen het meest kostbare goed. En dat is precies wat onze nieuwe ‘haal-en-breng’-service u oplevert", zegt Kristof De Backer. Hij legt uit wat de nieuwe formule inhoudt: "Ook leasewagens moeten af en toe naar de garage. Wanneer het tijd is voor een jaarlijks onderhoud, een herstelling of zomer- of winterbanden neemt een privéchauffeur voortaan de verplaatsing voor zijn rekening."

"Get Driven werkt enkel met betrouwbare en ervaren chauffeurs. Of u nu gewoon aan het werk bent of zelfs op vakantie: over onderhoud en herstellingen hoeft u zich geen zorgen meer te maken", voegt Kristof nog toe.

Kosten besparend

Uit een recente studie bleek dat een medewerker met bedrijfswagen gemiddeld tien uur tijd per jaar verliest aan verplaatsingen voor bandenwissels, onderhoud en herstellingen. Door deze verplaatsingen voortaan toe te vertrouwen aan een (goedkopere) privéchauffeur, kunnen bedrijven de kosten met 40 tot 50% reduceren.

De dienstverlening van Get Driven wordt door Mobilease aangeboden bovenop het leasecontract. U bepaalt dus zelf of deze toevoeging een meerwaarde is.