Nieuws Oost-Vlaanderen Mooie erkenning voor Geysen Industrial Maintenance

Mooie erkenning voor Geysen Industrial Maintenance

Mooie erkenning voor Geysen Industrial Maintenance

GEYSEN BEURS KLEINTijdens de beurs Maintenance 2015 werd Geysen Industrial Maintenance dat vestigingen heeft in Westerlo, Wevelgem en Sint-Niklaas en de jongste tijd harde inspanningen levert voor een verdere doorbraak in Oost-Vlaanderen, tweede  in de rangschikking voor de Maintenance HR Award. Die award werd door sectorfederatie BEMAS samen met VOKA, Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland, voor de eerste keer uitgereikt.

Geysen is een gereputeerde nichespeler met bijna dertig jaar ervaring op het vlak van preventief- en storingsonderhoud. Het bedrijf is actief in verscheidene sectoren zoals de voedingsindustrie, de farmaceutische nijverheid, de chemie-, auto-, energie- en de recyclagesector.

Algemeen directeur Erik Van Esbroeck mocht de prijs in aanwezigheid van een vijftiental werknemers in ontvangst nemen: “Het is een beloning voor het hard werk van heel mijn team. We hebben de bedrijfsstrategie de laatste twee jaar immers bijgeschroefd. Vroeger deden we ook industriële projecten, maar daar zijn we vanaf gestapt om ons volledig aan onze kernmissie te wijden: het leveren van competente en flexibel inzetbare techniekers die zich probleemloos in verschillende bedrijfsculturen kunnen integreren. Ook duurzaamheid staat centraal in de strategie. We nemen hiervoor deel aan een project van de BASF-Deloitte-Elia Chair on Sustainability (Universiteit Antwerpen).”

Alex Geysen, voorzitter van de Raad van Bestuur, was zichtbaar tevreden: “Men roemde vooral onze visie op kwaliteitszorg en de ondersteuning en integratie van onze werknemers. Dat we de tweede plaats delen met een internationale speler als Actemium en het net moeten afleggen tegen het grote Alpro, is op zich al een prestatie voor een  familiebedrijf.”

De aanpak van Geysen uit Westerlo lijkt te werken: het bedrijf kent een mooie groei en heeft onlangs bijkantoren geopend in Sint-Niklaas en Wevelgem bij Kortrijk. Daardoor is Geysen Industrial Maintenance beter vertegenwoordigd in de belangrijkste Vlaamse industriezones. “Vooral dankzij onze positionering in Oost-Vlaanderen is echt een nieuwe groeifase voor ons bedrijf aangebroken” zeg Erik Van Esbroeck.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.