Nieuws Oost-Vlaanderen Moore Stephens Belgium neemt De Kegel, Vervliet & Partners over

Moore Stephens Belgium neemt De Kegel, Vervliet & Partners over

Moore Stephens Belgium neemt De Kegel, Vervliet & Partners over

cbkMoore Stephens Belgium, de Belgische financiële
dienstengroep, maakte vorige week de overname bekend van De Kegel, Vervliet &  Partners bvba, een  onafhankelijk accountantskantoor uit Sint-Niklaas, dat diensten levert rond boekhouding, fiscaal advies en financiële begeleiding.  Dankzij deze overname groeit de omzet van Moore Stephens verder door en wordt de bestaande accountancytak versterkt.

Als marktleider op de accountancymarkt in Oost-Vlaanderen en met drie key-centra in Antwerpen,  Brussel en Gent is de stap naar het Waasland voor Moore Stephens zeer logisch. Deze stap zorgt  voor een verdere consolidatie in het Vlaamse accountancylandschap en ligt volledig in lijn met de  gekozen bedrijfsstrategie.

CEO Peter Verschelden: “We zoeken al enkele jaren naar interessante partijen die een regionale  aanvulling kunnen vormen op onze bestaande business. De strategische keuze om een leidende rol te  spelen bij de consolidatie van de boekhoudmarkt maakt dat we regelmatig gesprekken voeren met
geïnteresseerde partijen. De fit met de persoon en het kantoor van Mario De Kegel was onmiddellijk  duidelijk en we zijn dan ook zeer blij dat Mario en zijn team zich aansluiten bij de grote Moore  Stephens Belgium familie.”

Het kantoor De Kegel, Vervliet & Partners vervult niet enkel de boekhoudkundige en fiscale  verplichtingen van zijn klanten, maar verleent ook startersadvies bij de opstart van een onderneming of zelfstandige activiteit. Tevens treedt het kantoor op als vertrouwenspersoon op financieel gebied en zorgt het voor financiële begeleiding bij de waardebepaling van een onderneming bij overdracht of overname,  maar ook bij fusie of splitsing.

Mario De Kegel: “Ik voel mij heel goed bij deze stap. De professionele omgeving van Moore Stephens verzekert voor mijn  klanten, mijn medewerkers en mezelf de best mogelijke toekomst in een markt die volop in beweging is en waar de toenemende regelgeving steeds grotere eisen oplegt aan de accountant.”
blijven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.