Nieuws Oost-Vlaanderen Moore Stephens haalt 16.500 euro op voor Mobile School

Moore Stephens haalt 16.500 euro op voor Mobile School

Moore Stephens haalt 16.500 euro op voor Mobile School

Cpw-NsDWEAA7CRBMoore Stephens Belgium is een accounting- en consultingbedrijf dat zich zowel op kleine als op grote Belgische ondernemingen richt. Het bedrijf heeft in 15 kantoren, waaronder in Drongen, meer dan 400 medewerkers die organisaties bijstaan rond onder meer audit, accountancy, business analytics en corporate finance.  Via interne groei en externe overnames boekte het bedrijf de jongste jaren een enorme groei.

Moore Stephens  neemt echter ook op allerlei vlakken zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid op. Zo is  CEO Peter Verschelden ook nauw betrokken bij Lead-In, de nieuwe naam van de Vlaamse Management Associatie. Op 12 augustus namen 90 medewerkers van het bedrijf ook deel aan de befaamde “Dodentocht”, waarbij deelnemers vanuit Bornem 100 kilometer stappen. Ze deden dat met de bedoeling om geld in te zamelen voor Mobile School, de organisatie van Arnoud Raskin die zich wereldwijd inzet voor straatkinderen (www.mobileschool.org).

“Bij Moore Stephens Belgium staan drie kernwaarden centraal: ondernemen, innoveren en delen”, zegt Peter Verschelden. “Aan elk van deze drie pijlers wordt veel belang gehecht. Binnen het luik “delen” voeren we een actief beleid rond maatschappelijk verantwoord ondernemen (Moore Stephens Charity). We delen financiële en bedrijfseconomische kennis via business classes en seminaries, maar we brengen ook permanent ons maatschappelijk engagement over. Dat engagement zit ingebakken in het DNA van al onze medewerkers. Samen gaan we voor meer groei voor Moore Stephens Belgium en samen gaan we ook voor een betere wereld.

De medewerkers van Moore Stephens slaagden erin om via de Dodentocht liefst 16.500 euro te verzamelen voor Mobile School.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.