Nieuws Oost-Vlaanderen Moovly moved to WATT The Firms

Moovly moved to WATT The Firms

Moovly moved to WATT The Firms

GENT – WATT The Firms aan de Nieuwewandeling in Gent heeft er een nieuwe bewoner bij: Moovly. Het bedrijf biedt een cloudgebaseerd platform waarmee gebruikers multimedia-inhoud kunnen maken en genereren. Dit gaat van geanimeerde video’s en videopresentaties tot geanimeerde informatiegrafieken en alle andere video-inhoud die een mix van animatie en bewegende beelden bevat.

“Na een zoektocht op de Gentse kantorenmarkt hebben we ons oog laten vallen op het bruisende bedrijvencentrum WATT The Firms aan de Nieuwewandeling, met zijn 20 private kantoren, shared spaces, eventspaces en Restaurant Rizoom”, zegt office manager Sien De Mil. “Na de uitgebreide rondleiding waren we meteen enthousiast en zagen we enkel voordelen aan deze innovatieve en duurzame bedrijvenhub. Het feit dat we met het team afterwork kunnen barbecuen op de Rooftop was misschien wel de kers op de kaart”, geeft Sien nog toe.

“Bedrijven geloven duidelijk dat kantoren in de toekomst nog belangrijker worden als sociale plekken voor experience, ontmoeting en creativiteit”, zegt Wouter Braeckman, community manager bij WATT The Firms. “We zitten opnieuw op 100% bezetting van de kantoren en moeten bedrijven momenteel ontgoochelen en doorverwijzen naar andere locaties. Onze ruime eventspace “the Gallery” is nog tot mid juli verhuurd als pop-up experience center aan Mercedes EQ. Ondertussen is er een tsunami aan event aanvragen op gang gekomen voor het najaar door alle uitgestelde (bedrijfs)feesten en seminaries.”

“Fantastisch om te zien en alle hens aan dek dus”, geeft Wouter Braeckman met een knipoog nog mee.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.