Nieuws Oost-Vlaanderen Multigas verwelkomt nieuwe afdeling binnen familiebedrijf

Multigas verwelkomt nieuwe afdeling binnen familiebedrijf

Multigas verwelkomt nieuwe afdeling binnen familiebedrijf

GENT – Fik, een afdeling van het Gentse Multigas, is gespecialiseerd in kachels en haarden met omkasting. Het bedrijf breidde dit jaar zijn expertise verder uit en startte met het plaatsen van zwembaden. Op 22 oktober zou de nieuwe zwembaden-afdeling van FIK officieel de deuren openen. “De geplande festiviteiten dienden we helaas te annuleren, maar we kijken er naar uit om onze klanten binnenkort met veel enthousiasme te mogen ontvangen in de vernieuwde winkel!” 

Het verhaal van Multigas begint in 1959: het jaar waarin Multigas (toen Gandagas) werd opgericht op de Wiedauwkaai in Gent. Propaangas was toen de allernieuwste energievorm op de markt. Vandaag – 62 jaar later – Is het bedrijf de grootste onafhankelijke gasleverancier voor particulieren en bedrijven in Vlaanderen.

Fik by Multigas

Mede-zaakvoerder Ingeborg Symons: “Als familiebedrijf willen we altijd blijven innoveren, we vinden het ontzettend belangrijk om mee te gaan met nieuwe woontrends. Zo plaatsen we al geruime tijd haarden met omkasting in samenwerking met interieurarchitecten en sinds jaar en dag werken we met getalenteerde techniekers. In 2016 openden we onze FIK toonzaal, waar iedereen terecht kan voor kachels en haarden met mooie omkasting. De totaaloplossingen voor haarden die we daar aanbieden zijn meer dan alleen een technisch product en dus werd een nieuwe afdeling binnen Multigas opgericht: Fik by Multigas.”

Zwembaden

De winkel Fik breidde langzaamaan uit. In 2020 besloten de zussen Ingeborg en Christina Symons om naast het plaatsen van binnen- en buitenhaarden, ook te starten met de plaatsing van zwembaden. “Dit was een logische stap: we zorgen voor de ‘finishing touch’ binnenshuis met een prachtige haard en dat willen we ook buiten kunnen doen. Onze techniekers beschikken over de skills om naast haarden ook zwembaden te installeren en dus willen we met Fik de mogelijkheid geven aan onze klanten om binnen én buiten voor een totaalproject te kiezen.”

Multigas blijft propaangas leveren over heel Vlaanderen, maar heet zijn klanten daarnaast ook van harte welkom in hun mooie FIK toonzaal met zwembad. “Wij helpen hen met plezier verder bij het uitwerken van hun droomproject!”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.