Nieuws Oost-Vlaanderen Nancy De Bonte : "Drempel voor interimmanagement is verlaagd"

Nancy De Bonte : "Drempel voor interimmanagement is verlaagd"

Nancy De Bonte : "Drempel voor interimmanagement is verlaagd"

2e3a316Na meer dan tien jaar ervaring te hebben opgedaan bij onder meer Randstad en Adecco richtte Nancy De Bonte vijf jaar geleden in Drongen het hr-dienstverleningsbedrijf Introduce op.

“We  profilieren ons als een solide partner en als een “huis van vertrouwen” om samen met onze klanten te werken rond het verhogen van de retentiegraad van medewerkers én het verkorten van de periode die het in beslag neemt om ervoor te zorgen dat medewerkers echt productief worden”, zegt  de zaakvoerster.

Haar bureau werkt rond vier pijlers: rekrutering en selectie van bedienden en kaderleden, assessment centers & development centers, coaching en executive interim management. Die laatste pijler wordt steeds nadrukkelijker een speerpuntactiviteit.

“In de snel veranderende wereld van vandaag hebben ondernemingen steeds vaker nood aan tijdelijke versterking of specialistische kennis”, zegt Nancy De Bonte, “en de drempel om daarop een beroep te doen is een stuk lager geworden dan vroeger. Onder meer voor projectmanagement, turnaroundmanagement, het tijdelijk boosten van de activiteiten en begeleiding bij de startfase kunnen wij putten uit een brede pool van sterke senior kandidaten. Aan dergelijke kandidaten is er natuurlijk geen gebrek maar wij gaan er prat op dat we over de juiste vakkennis beschikken om voor elke specifieke opdracht zeer snel de juiste interimmanager te vinden.”

Introduce kan naar eigen zeggen binnen de drie tot vijf werkdagen altijd maximaal drie kandidaten voorstellen die klaar zijn om een interimopdracht te vervullen.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.