Nieuws Oost-Vlaanderen Nederland valt voor Intuo

Nederland valt voor Intuo

Nederland valt voor Intuo

GENT – Intuo zag de omzet het voorbije jaar met 293 procent stijgen. Dat wekte ook aandacht in Nederland, dat alsmaar meer voor het talentmanagementplatform van de Gentse start-up valt. Een nieuwe samenwerking met Human Capital Group uit Utrecht moet voor een extra stimulans zorgen.

De technologie van het talentmanagementplatform van Intuo helpt bedrijven om de beperkte betrokkenheid van de medewerkers bij organisaties te verhogen. Organisaties krijgen zo de kans om hun medewerkers te ondersteunen die hen meer verantwoordelijkheid geeft. Dat zorgt voor meer betrokkenheid, werkgeluk en betere resultaten.

“De samenwerking tussen Intuo en Human Capital Group voorziet in een grote behoefte van organisaties om simpeler en wendbaar georganiseerd te zijn. Tegelijk krijgen medewerkers meer autonomie en zelfregie waardoor klanten beter worden geholpen en medewerkers veel meer zelf achter het stuur zitten met betrekking tot hoe ze hun werk doen”, zegt Tim Clauwaert, ceo van Intuo.

Technologie en dialoog

De sterkte van Intuo’s systeem zit in de combinatie van slimme technologie en dialoog tussen mensen. “Dat sluit aan bij waar onze klanten behoeft aan hebben en de al langer gaande discussie in Nederland over het stoppen met inefficiënte beoordelingsprocedures en gesprekken”, licht Jan Tjerk Boonstra, principal consultant van Human Capital Group, toe.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.