Nieuws Oost-Vlaanderen Net IT sluit partnerschap met Belgisch Olympisch Comité

Net IT sluit partnerschap met Belgisch Olympisch Comité

Net IT sluit partnerschap met Belgisch Olympisch Comité

zzzzzzzzzzzzhofmanNet IT is in 1999 opgericht door Jan Hofman (foto) maar vooral de jongste jaren mocht het bedrijf, dat zich specialiseert in CRM-oplossingen (Customer Relation Management) en ondertussen werk geeft aan 35 mensen, zich verheugen in een exponentiële groei. De jongste zeven jaar verviervoudigde de omzet. Het bedrijf kondigde vorige week aan dat het door het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC) is uitverkoren als strategische Microsoft Dynamics CRM partner.

“Het CRM-project omvat het optimaliseren van de BOIC werkingsprocessen, zoals relatie- en partnerbeheer, marketing & communicatie, sportkalenderbeheer en de organisatie en beheer van atleten en delegaties”, zegt Jan Hofman. “Deze efficiënter en op elkaar afgestemde werkingsprocessen zullen ondergebracht worden in Microsoft Dynamics CRM, wat zal resulteren in een verlaging van de operationele kosten.”

Met dit CRM-project gaat het BOIC een nieuwe toekomst tegemoet waarbij alle softwarepakketten geïntegreerd zijn en CRM een 360° zicht biedt op alle onderliggende informatie, die op alle devices en overal ter wereld zal kunnen worden geraadpleegd.  Alle BOIC-medewerkers zullen via de CRM-toepassing ook in real-time met elkaar kunnen communiceren, ongeacht waar ze zich bevinden.

“We  zijn echt fier dat we kunnen samenwerken met het BOIC”, zegt Jan Hofman. “Niet alleen omdat we vanzelfsprekend ook vurige supporters zijn van onze Belgische topsporters en hopen dat ze dit jaar medailles kunnen halen in Brazilië, maar ook omdat we ervan overtuigd zijn dat bedrijven en atleten voor dezelfde uitdagingen staan. Ze hebben allebei passie, focus, wilskracht, doorzettingsvermogen en respect nodig om successen te boeken. Een samenwerking met een partner die ook deze waarden hoog in het vaandel voert is voor ons een extra motivatie om ons succesrijke pad te blijven volgen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.