heftig-cedric-spillebeen-online-coffee-break

Netwerken met Online Coffee Break bereikt meer dan 100 ondernemers

Op 3 april organiseerden Heftig en SBB de eerste editie van ‘Online Coffee Break’, een gratis online netwerkevenement voor ondernemers. Ondertussen is reeks 5 bezig en blijft het aantal deelnemers groeien. Er is voor iedere provincie een aparte editie, allemaal halen ze vlot 100 inschrijvingen. De editie in Oost-Vlaanderen van volgende week dinsdag heeft zelfs al 115 inschrijvingen!

Netwerken blijft een belangrijk kanaal om nieuwe contacten te maken. Met ‘Online Coffee Break’ willen Heftig, SBB en Made in ondernemers helpen om toch tijd te investeren in hun bedrijf en een B2B netwerk. In de provincie Antwerpen trekt ook Unizo mee aan de kar.

Het concept van ‘Online Coffee Break’ is om ondernemers met elkaar in contact te brengen op een laagdrempelige manier. Tijdens ‘Online Coffee Break’ kan je jezelf en je bedrijf voorstellen aan de andere deelnemers. De ‘Online Coffee Break’ duurt een uur. Er wordt gestart met een korte inleiding. Daarna worden de deelnemers per 3 of 4 in een online kamer ingedeeld waar gedurende 10 minuten genetwerkt wordt. Na die tijd keert iedereen terug naar de hoofdsessie en wordt iedereen opnieuw ingedeeld in een andere kamer. Je wordt 5 keer in een andere kamer ingedeeld. Je kan dus tot 15 nieuwe ondernemers leren kennen.

Op dinsdag 29 september om 10u vindt de volgende editie van Oost-Vlaanderen plaats. Inschrijven kan nog steeds via https://www.netwerkevenementen.be/online-coffee-break-oost-vlaanderen