Nieuws Oost-Vlaanderen ‘New look’ Fin-Advi wil meer dan ooit zijn roeping waar maken

‘New look’ Fin-Advi wil meer dan ooit zijn roeping waar maken

‘New look’ Fin-Advi wil meer dan ooit zijn roeping waar maken

AALST – BVBA Fin-Advi werd eind 2017 overgenomen waarbij de fakkel werd overgedragen aan Thibaut Vermandere en Geert Vereeken. Een van de  oorspronkelijke oprichters, Bernier Borms, blijft wel nog enige tijd samenwerken met de nieuwe eigenaars om de overgang te faciliteren. Er is een akkoord met een looptijd van twee à drie jaar, naargelang de nood.

Sinds de opstart in 2002 groeide Fin-Advi uit tot een vaste waarde in de financiële wereld in Groot-Aalst, dankzij de inspanningen van de oprichters. Het pand alleen al, waar naast het overgenomen Fin-Advi ook Fincent (gerund door Marc Verstraeten en Johan Tembuyser) is gevestigd, is gekend door vele Aalstenaren. Fin-Advi is enerzijds gespecialiseerd in advies inzake fiscale optimalisatie, inkomensbescherming, erfrecht, huwelijkheidsvermogensrecht en financiële bescherming van gezin en familie. Aan de andere kant begeleidt het kantoor een groot aantal vermogende families op het vlak van beleggingsverzekeringen.

“Cliënten appreciëren vooral de zéér persoonlijke aanpak”, aldus de zaakvoerders van Fin-Advi. “De mensen die bij ons komen worden ontvangen in een huiselijke sfeer en worden niet bestookt met allerlei salespitches. We zijn er om hen te helpen.”

Het moment van de overname viel tijdens de werken aan de ring van Aalst. Het kantoor was al die tijd moeilijk bereikbaar en veel mensen mijden ook deze werfzone. “Halverwege oktober zouden de tunnels moeten openen voor het doorgaand verkeer”, aldus Thibaut Vermandere. “Eind 2018 zou de afwerking dan helemaal klaar moeten klaar zijn. Fingers crossed.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.