Nieuws Oost-Vlaanderen Nieuw concept in de bouw: De Renovatieadviseur

Nieuw concept in de bouw: De Renovatieadviseur

Nieuw concept in de bouw: De Renovatieadviseur

Renovatieadviseurs_07_wit-300x200VQT Bouwonderneming, een bedrijf dat opereert vanuit Deinze en Waregem,  pakt sinds kort uit met een  nevenactiviteit om de klant nog beter te dienen: De Renovatieadviseur.

Het echtpaar Tony Van Quaille en Evi Descheemaeker  (foto) zal met de Renovatieadviseur  ook sterk aanwezig zijn op de Gentse Jaarbeurs die plaatsvindt van 10 tot 18 september. “Daar geven we een aantal workshops rond renovatie”, legt Evi Descheemaeker uit. “En we hebben ook gratis toegangskaarten ter beschikking voor wie de jaarbeurs wil bezoeken.”

De ondernemers focussen duidelijk op de renovatiemarkt. Recent lanceerden ze daarom ook De Renovatiepas. “De Renovatiepas kan je vergelijken met de carpas,” zegt de CEO. “Geef toe : voor een tweedehands wagen geldt een verplichte carpas, maar bij de aanschaf van een woning geldt die verplichting niet. Eigenlijk is dat toch niet logisch? Met die vaststelling hadden wij het moeilijk want een woning kopen zorgt voor een financiële impact op de lange termijn en dan spreken we toch over een termijn van twintig tot dertig jaar. Daarom willen wij met De Renovatiepas veel meer duidelijkheid brengen en een grotere transparantie in het hele vastgoedgebeuren. Op die manier kunnen potentiële kopers overgaan tot een bewustere en slimmere aankoop.” Meer info op http://www.renovatieadviseur.be.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.