Nieuws Oost-Vlaanderen Nieuw gratis magazine wordt uitstalraam voor Oost-Vlaamse middenstander

Nieuw gratis magazine wordt uitstalraam voor Oost-Vlaamse middenstander

Nieuw gratis magazine wordt uitstalraam voor Oost-Vlaamse middenstander

GENT/DEINZE/OUDENAARDE – Er steekt vanaf 6 september een gloednieuw weekblad in de brievenbussen tussen Gent, Deinze en Oudenaarde. Reclameadviseur Piet Volckaert lanceert het gratis magazine ‘Etalage’: elke donderdag klokvast bedeeld door bpost, met een oplage van 56.905 exemplaren. 

Etalage wordt de spreekbuis van de regio, het wekelijks ‘uitstalraam’ voor de lokale middenstander, waarin deze zijn promoties en activiteiten kan aankondigen en een leidraad voor de consument. “Vandaag zijn er nog weinig media die per post bedeeld worden”, zegt Volckaert. “Toch hebben die blaadjes een trouw cliënteel. Voor hen is zo’n wekelijks magazine een ankerpunt waarin ze makkelijk gegevens van lokale handelaars kunnen opzoeken.”

Naast het aanbod van de handelaars biedt het nieuwe magazine ook een immo- en personeelsrubriek, stadsinfo, rouw- en familieberichten, zoekertjes, redactionele stukken, regionaal nieuws en wedstrijden.

Meer informatie op www.etalagemagazine.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.