thumbnail_Nieuwbouw KMO-unit te koop Goudberg – Baron Tibbautstraat, Overmere – Panorama Bedrijfsvastgoed Gent

Nieuw KMO-park “Goudberg” verrijst te Overmere

OVERMERE - Na het succes van de uitverkochte fase 1 genaamd "Tibbaut Park", realiseert Gem Corporation nu de tweede fase van zijn project in de Baron Tibbautstraat nabij de E17. "Goudberg", zoals de nieuwbouw KMO-ontwikkeling zal heten, bestaat uit 8 KMO-units vanaf 151 m² tot 437 m².

Een nieuwe KMO-ontwikkeling vraagt om een nieuwe naam. Dit gloednieuwe project kreeg de naam "Goudberg" mee, een verwijzing naar de planten die er vroeger welig groeiden. Brem, een struik uit de vlinderbloemenfamilie, groeide in het voorjaar en zorgde in april voor een gouden aanblik in de natuur, waardoor het een ideale verwijzing was naar de plant.

8 KMO-units

Het gloednieuwe KMO-project herbergt 8 KMO-units met oppervlaktes vanaf 151 m² tot 437 m², samenvoegbaar tot grotere entiteiten indien gewenst. Elke casco loods wordt voorzien van een metaalstructuur met geïsoleerde betonpanelen. Tevens is er een ruime sectionale poort met een aparte toegangsdeur aanwezig. Alle mogelijke activiteiten van opslag tot productie of atelier kunnen er plaatsvinden.

[gallery type="rectangular" ids="73685,73684"]

Vlakbij de E17

Ten slotte is spreken van een vlotte bereikbaarheid eerder een understatement. Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen op 6,5 km van de E17 op- en afrit 11 Beervelde. Waardoor zowel Gent als Antwerpen (en tal van andere gemeentes / dorpen) goed te bereiken zijn.

Panorama Bedrijfsvastgoed Gent

Panorama B2B Gent staat in voor de verkoop van de gloednieuwe KMO-unit die gerealiseerd worden door Gem Corporation. De oplevering wordt voorzien in het derde kwartaal van 2021. Voor meer informatie zoals het lastenboek, detailplannen of prijzen kan u contact opnemen met PANORAMA. Klik hier om het project te bekijken op hun website.