Nieuws Oost-Vlaanderen Nieuw spicy eventagency, klaar voor een golf van evenementen

Nieuw spicy eventagency, klaar voor een golf van evenementen

Nieuw spicy eventagency, klaar voor een golf van evenementen

GENT – Hoewel we nog in volle Corona tijden zijn, blijven Wouter Braeckman en Fien Quagebeur niet bij de pakken zitten. Samen richtten ze op 15 december een nieuw bedrijf op in de evenementensector. “We geloven dat er een golf van events georganiseerd zal worden, zodra het kan. Vuurzout.agency, zoals ons nieuwe bedrijf heet, kruidt jouw event. Denk aan chilipeper, paprika en gember, kruiden die ervoor gekend zijn het gelukshormoon Endorfine te stimuleren. Voor iedereen die een warm, pittig en zorgeloos evenement wil organiseren.”

Fien Quagebeur heeft 15 jaar creatieve ervaring in de eventsector via haar eigen zaak MakeupClub. Doorheen de jaren kwam ze als makeup artist terecht op prachtige eventlocaties voor trouwfeesten, workshops, fotoshoots, enz. Daarnaast werkte ze ook mee aan talloze professionele producties zoals Tomorrowland, RedBull Elektropedia Awards en werkt ze vaak samen met gekende eventbureau’s zoals Goosebumps Events en Newballs Please.

Wouter Braeckman heeft een achtergrond in sportmanagement en organiseerde aanvankelijk evenementen in de Gentse Topsporthal en nadien corporate events in de Ghelamco Arena. Momenteel is hij General Manager van het bedrijvencentrum WATT The Firms, in normale tijden ook de Gentse hotspot voor hippe en innovatieve events.

De evenementiële skills van beide worden gebundeld in Vuurzout.agency en dit zowel voor particuliere als professionele klanten. Van trouwfeest tot bedrijfsfeest, er zullen spicy events nodig zijn de komende jaren!

“In afwachting van de verdere versoepeling van de Corona maatregelen kan je alvast een voorsmaakje bestellen”, geeft Wouter mee. “Stuur een mailtje naar info@vuurzout.agency en ontvang een shot Vuurzout.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.