Nieuws Oost-Vlaanderen Nieuwe cursus webdesign bij Syntra

Nieuwe cursus webdesign bij Syntra

Nieuwe cursus webdesign bij Syntra

syntraIn samenwerking met SiteManager, lanceert Syntra Bedrijfstrainingen, dat in Oost-Vlaanderen vestigingen heeft in Aalst, Gent, Oudenaarde en Sint-Niklaas een nieuwe cursus webdesign met de naam  “(web)Design that works”. De cursus is bestemd voor mensen met een zekere affiniteit voor grafisch ontwerp en die websites willen maken, zonder zich te willen verdiepen in de front-end code.

Amaury Vanderhaegen, opleidingscoördinator ICT bij Syntra Bedrijfstrainingen, geeft aan dat er wel degelijk een nood is aan dit type van cursus: “In ons actueel aanbod bieden we opleiding wordpress en drupal aan. Toch merken we dat deze platformen soms te technisch zijn voor bepaalde doelgroepen.”

Met de nieuwe cursus richt Syntra zich bijvoorbeeld tot mensen die bij Syntra al een grafische opleiding gevolgd hebben, maar die deze competenties ook online willen inzetten. “De opleiding is ook geschikt voor medewerkers uit grafische bedrijven of reclamebureaus, grafische vormgevers, online dienstverleners, marketeers die hun vaardigheden willen verbreden en/of webdesign willen aanbieden aan klanten”, geeft Amaury Vanderhaegen aan.

SiteManager, een cloud platform voor custom webdesign, is voor de doelgroep zeer efficiënt en gebruiksvriendelijk. Met de technologie bespaart een webprofessional tot 4 uur per dag bij de ontwikkeling van een op maat gemaakte website. Het platform bevat een Design, Developer en CMS applicatie.

In de cursus leert men, in 3-4 lessen, werken met 2 applicaties van het SiteManager Platform: SiteManager Design & SiteManager CMS. De eerste applicatie is de tool waarmee de look & feel  van de website wordt ontwikkeld, de tweede is een content managementsysteem.

Er staan dit jaar al 5 instap-momenten gepland. Inschrijven voor de training kan op de website van Syntra Bedrijfstrainingen: http://www.syntra-bedrijfstrainingen.be/opleiding.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.