Nieuws Oost-Vlaanderen Nieuwe doe-het-zelfzaak in Lochristi

Nieuwe doe-het-zelfzaak in Lochristi

Nieuwe doe-het-zelfzaak in Lochristi

Sinds vorig weeend Self@Work_(2_van_15) is naast de vestiging van Zeeman in Lochristi de nieuwe doe het-zelfzaak Self@work open. De naam zegt meteen waarvoor de zaak staat: ze wil wil klusers en doe-het-zelverse op het goede spoor zetten.

De initiatiefnemers  Robijn en Anthony Van Daele willen naar eigen zeggen inspelen op het fenomeen dat “zelf doen” een steeds duidelijker fenomeen wordt. Uiteraard bestaat doe-het-zelven al langer dan vandaag maar in een tijdperk waarin we we dankzij onze gsm allemaal fotografen zijn geworden, is er ook duidelijk sprake van een versterking van het fenomeen.

Self@work zal zelfbouwpakketten aanbieden voor verbouwingen, isolatie, elektriciteitswerken, enzovoort. De twee initiatiefnemers van Self@work zijn er zich ook goed van bewust dat klanten vandaag de dag een optimale service verwachten.

“Mensen die zelf wel de handen uit de mouwen kunnen en willen steken, maar bijvoorbeeld niet precies weten welke de meest geschikte materialen zijn en hoeveel ze daar van nodig hebben, zullen we met plezier een duwtje in de rug geven”, verklaarden de twee oprichters van de nieuwe zaak aan Het Nieuwsblad.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.