Nieuws Oost-Vlaanderen Nieuwe lichting Bryo start-ups vat traject aan bij Jong Voka Oost-Vlaanderen

Nieuwe lichting Bryo start-ups vat traject aan bij Jong Voka Oost-Vlaanderen

Nieuwe lichting Bryo start-ups vat traject aan bij Jong Voka Oost-Vlaanderen

Vorig weekend startten 24 nieuwe start-ups aan hun Bryo avontuur met Jong Voka Oost-Vlaanderen. Ze komen terecht in een community vol start-ups met groeiambities én ervaren ondernemers uit alle sectoren. De komende maanden worden ze tijdens interactieve sessies in contact gebracht met experten, ondernemers en potentiële investeerders. Jong Voka Oost-Vlaanderen wil hen op deze manier helpen om de typische valkuilen bij startend ondernemerschap te vermijden.

Vorige maand lanceerde Voka nog zijn vernieuwd programma van Bryo ScaleUp in heel Vlaanderen. Ook het Bryo Start-Up traject ging dit weekend opnieuw van start met maar liefst 24 enthousiaste Oost-Vlaamse start-ups.

Vrijdag stond er een interactieve netwerkwandeling op de planning. Op verschillende locaties in Gent konden de Bryo start-ups hun prijszetting aftoetsen met de groep, hun huidige uitdagingen uiteenzetten én hun netwerk inzetten om mekaar te helpen. ’s Avonds lieten ze zich inspireren door het ondernemersverhaal van Wim Ballieu. De start-ups leerden elkaar nog beter kennen met een leuke quiz van Funkey en een heerlijk pakketje van cateraar Jelle Hulstaert van Gast uit Gent.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.