Nieuws Oost-Vlaanderen Nieuwe McDonald’s in Deinze zoekt 89 medewerkers

Nieuwe McDonald’s in Deinze zoekt 89 medewerkers

Nieuwe McDonald’s in Deinze zoekt 89 medewerkers

DEINZE – Binnenkort opent een nieuwe vestiging van McDonald’s haar deuren in Deinze. Om hongerige klanten te bedienen gaat franchisenemer Nico De Saedeleer de komende weken op zoek naar een nieuw team van enthousiaste medewerkers.

Nico De Saedeleer is niet aan zijn proefstuk toe bij McDonald’s. Zo is hij franchisenemer van de vestigingen in Aalst en Ninove. Voor de nieuwe McDonald’s in Deinze gaat hij op zoek naar 35 vaste medewerkers en 4 managers. Naast het vaste team zoekt het restaurant ook een 50-tal enthousiaste studenten. In samenwerking met de VDAB worden rekruteringsdagen georganiseerd op 12, 16, 19 en 22 april 2021. Geïnteresseerden kunnen rechtstreeks solliciteren via het emailadres jobs@casualfood.be, of zich inschrijven via volgende link: https://bit.ly/3w9OBlt

“Diploma, ervaring, leeftijd, geslacht en afkomst zijn niet belangrijk. Bij ons is iedereen welkom. We zijn op zoek naar een juiste attitude, motivatie, een goede portie enthousiasme en vooral een brede glimlach. Voor kandidaat-managers zijn het aansturen en coachen van mensen cruciaal”, verduidelijkt Nico.

Opleiding

Alle geselecteerde kandidaten krijgen vóór de opening opleidingen om operationele kennis en praktische vaardigheden zoals hygiëne- en voedselveiligheidsregels onder de knie te krijgen. Bovendien leren ze soft skills op de werkvloer, zoals teamwork en klantgerichtheid. Ook coronamaatregelen om zichzelf, het team en klanten maximaal te beschermen, komen hier uitgebreid aan bod. Het gaat in het totaal over 125 opleidingsuren voor elke vaste medewerker en ongeveer 25 uren per student.

“Ik vind het essentieel om in de ontwikkeling van mijn medewerkers te investeren. Een goed draaiend restaurant begint nergens anders dan bij een goed geolied team en een fijne sfeer binnen dat team reflecteert zich in positieve klantenervaringen”, vult Nico nog aan.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.