Nieuwe Meubelen Verberckmoes heeft 7 inspiratieboxen

verberckmoes1409160 08

Iedereen kent wel het gebouw ‘met de piramiden’ in Sint-Gillis-Waas langs de E34 van Antwerpen naar de kust. Na drie jaar grondige voorbereiding en zes maanden intensieve renovatie opende Meubelen Verberckmoes vorige week de deuren van zijn vernieuwde winkel "om interieurs te beleven". Omdat tijdens de renovatiewerken de winkel open bleef, moest bouwbedrijf Mathieu Gijbels, dat de renovatie-opdracht had binnengerijfd zich van zijn creatiefste kant laten zien.

De verbouwing was het uitgelezen moment om extra vernieuwingen aan de bestaande duurzame energie-oplossingen toe te voegen. Zo werd het lichtplan het focuspunt. Alle hallogeenlampen en oude technologieën werden vervangen door led-lampen en energiezuinige alternatieven. Tegelijk ligt de focus in de zeven inspiratieboxen waarin klanten nieuwe trends kunnen bekijken en ervaren nog meer dan vroeger op persoonlijk advies door medewerkers die extra opleiding hebben gekregen.

Ook de komende twee weekends vieren Marc, Guido en Erik Verberckmoes en hun team de nieuwe woonbeleving nog door hun klanten met nog meer egards te ontvangen dan ze gewoonlijk al doen. Er is een uitgebreid programma uitgewerkt met tal van events en workshops om de nieuwe interieurbeleving extra in de verf te zetten.