Nieuws Oost-Vlaanderen Nieuwe naam voor Electro Service Andre in Eke

Nieuwe naam voor Electro Service Andre in Eke

Nieuwe naam voor Electro Service Andre in Eke

EKE/NAZARETH – Zo’n 350 vrienden, familieleden, klanten, leveranciers en zakenrelaties vierden op vrijdagavond 8 juni het twintigjarig bestaan van Electro Service Andre. Die avond werd ook de nieuwe naam en het nieuwe logo voorgesteld. Electro Service Andre kreeg een fris, nieuw logo – met een duidelijke knipoog naar het originele logo – en een moderne naam: AELECTRICS.

André Overdulve was al zo’n vijftien jaar aan de slag als elektricien toen hij in april 1998 de stap zette naar elektricien in bijberoep. Acht maanden erna was dat al in hoofdberoep. “Mijn allereerste klant was een verzekeringskantoor. Ik ben blij en trots dat die mensen hier vandaag aanwezig zijn om samen met mij het twintigjarig bestaan van de firma te vieren. Het kleine elektriekertje van twintig jaar terug is doorgegroeid tot een volwaardige KMO.”

Rebranding

De twintigste verjaardag van de firma wou André Overdulve niet geruisloos laten passeren. “Met het twintigjarig bestaan, de recente verhuis naar het industrieterrein in Eke-Nazareth en mijn zoon Yoran die in de zaak is gestapt, was dit een ideaal moment om de firma een make-over te geven. Yoran heeft de rebranding mee in handen genomen, samen met het Kortrijkse storytelling agency KONTROL. We zijn meer dan klaar voor de toekomst.”

Vorming en goede doelen

Het onderwijs en de vorming van nieuwe vakmannen is belangrijk voor André Overdulve. “Ik investeer heel wat tijd in scholen door het geven van praktijkgerichte input en in de jury te zetelen van verschillende technische scholen. Jongeren zijn hier altijd welkom om stages te lopen.” Daarnaast heeft André ook oog voor goede doelen. “Er zijn twee lokale goede doelen die ik een warm hart toedraag: Zonnehoeve Living + en VZW Jeugdzorg. Ik vind het belangrijk dat ik als zaakvoerder ook mijn maatschappelijke rol opneem.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.