Nieuws Oost-Vlaanderen Nieuwe seizoen succesvolle podcastreeks Onder mama’s gaat van start

Nieuwe seizoen succesvolle podcastreeks Onder mama’s gaat van start

Nieuwe seizoen succesvolle podcastreeks Onder mama’s gaat van start

NAZARETH – Het afgelopen jaar keerden we door de verschillende lockdowns terug naar de essentie: tijd met ons gezin, daarbij is zelfzorg en mentale gezondheid nog nooit zo in vraag gesteld. Voor de ouders waarbij een vangnet momenteel ontbreekt door deze pandemie, komt auteur en onderneemster Sonia Pypaert met het tweede seizoen van haar populaire mama-podcast.

“Vorig jaar ging ik op zoek naar een creatieve manier om de mama-doelgroep te ondersteunen nu zij niet meer fysiek te bereiken waren. Daarom richtte ik samen met mijn team van Onder mama’s op heel korte termijn een eigen podcastruimte in, om intieme gesprekken met mama’s op te kunnen nemen zodat ze zich niet alleen voelen met hun zorgen. Dit werd zo warm onthaald door de community dat ik besloot dat een tweede seizoen te maken!”, aldus Sonia Pypaert.

Een nieuw seizoen vol experten advies

Sonia Pypaert gaat in het tweede seizoen van de Onder mama’s podcast aan tafel zitten met tal van experten om een antwoord te geven op de meest gestelde vragen van mama’s uit haar community. Voor bepaalde thema’s zoals de hormonale rollercoaster, slapen, spelen en voeding, liet ze zich adviseren door een vroedvrouw, lactatiekundige, slaapcoach, vruchtbaarheidsbegeleidster en pedagogisch speelgoedexpert.

“Ik wil mama’s met mijn half uurtje me-time vooral ontzorgen”, zegt Sonia Pypaert. “In een wereld waar mama’s onvoldoende opgevangen worden en niet altijd de grondige begeleiding krijgen die ze nodig hebben, bied ik hen handvaten aan om zonder zorgen van het prille ouderschap te genieten.”

De luisteraar van Onder mama’s krijgt zowel van Sonia als de experten goed onderbouwd advies en leuke tips waar je meteen mee aan de slag kan gaan! Ze zorgt er met haar podcast, boeken en community ondermamas.be voor dat mama’s zich niet vergeten of alleen voelen en hun eigen verhaal kunnen delen met andere ouders.

Want mama’s weten waarom

De thema’s van het nieuwe podcastseizoen zijn niet lukraak gekozen. Sonia Pypaert lanceert met Moederdag namelijk haar tweede boek Mama’s weten waarom, samen met Lannoo, als vervolg op haar succesvolle zwangerschapsgids Onder mama’s. In haar nieuwe boek komen de thema’s van de podcast terug en benadrukt ze de vele mooie momenten van het ouderschap. Ze toont hoe je bewust de kleine en grote mijlpalen in die eerste 18 maanden met je baby kan beleven en ten volle kan genieten van je kersverse gezin!

De eerste aflevering “Borstvoeding, moedermelk is goed voor elk” van het nieuwe seizoen kan je vanaf nu beluisteren via jouw favoriete podcastkanaal.

Reageer op dit bericht

Sector
  Onderneming
  Personen

  Gerelateerde berichten

  Sector
   Onderneming
   Personen
   Gemeente

   Veel gelezen in deze regio

   Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

   Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.