Nieuws Oost-Vlaanderen Nieuwe site doet vakantiegangers geld besparen

Nieuwe site doet vakantiegangers geld besparen

Nieuwe site doet vakantiegangers geld besparen

00000000000000000karen_Karen De Schutter uit Zele lanceerde een nieuwe website die vakantiegangers die met de auto op reis gaan wil helpen om geld te besparen bij tanken, eten en slapen. Vandaar dat de site de naam tes-go.eu meekreeg. “Wij gaan al jaren met de caravan-mobilhome op reis”, zegt ze, “en door te zoeken naar goedkopere plaatsen om te tanken en te eten, weten we onderhand waar we moeten zijn om flink wat geld te besparen. Vele van onze vrienden zijn ook kampeerders, maar omdat ze niet altijd zeker zijn of ze met hun caravan of mobilhome zullen kunnen draaien, kiezen ze meestal toch maar voor de “veilige” maar duurdere stopplaats langs de snelweg. Dankzij onze site, kunnen ze nu ook gemakkelijk enkele tientallen euro besparen en hoeven ze geen schrik meer te hebben dat ze vast zullen raken.”

Belangrijk is dat de tankstations die op de site zijn aangegeven allemaal maar maximum twee kilometer van het afrittencomplex liggen. “Mensen moeten dus zeker geen schrik hebben dat wat ze kunnen besparen door goedkoper te tanken weer verloren gaat door te veel te moeten omrijden”, geeft Karen De Schutter aan.

Naast de website is er ook een boek dat Karen in eigen behreer uitgaf. “Ik sla twee vliegen in één klap”, zegt ze. “Want ik help mensen heel wat geld besparen en ik verdien er zelf iets aan via de verkoop van het boek, via advertenties op de site en via de lancering van een tes-go kortingkaart. In de toekomst willen wij ook workshopdagen organiseren om mensen tips te geven om behendiger te leren rijden met een caravan.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.