Nieuws Oost-Vlaanderen Nieuwe speler op de leasingmarkt mikt op Oost- en West-Vlaanderen

Nieuwe speler op de leasingmarkt mikt op Oost- en West-Vlaanderen

Nieuwe speler op de leasingmarkt mikt op Oost- en West-Vlaanderen

0000000000000000000000000000000000000000000kdbIn Waregem, op de grens van Oost- en West-Vlaanderen is de nieuwe leasingmaatschappij Mobilease van start gegaan. Het bedrijf noemt zichzelf een expert in operationele leasing, wagenparkbeheer, mobility management en het financieren van wagenparken voor kmo’s en particulieren. Mobilease is een jonge onderneming, maar valt terug op 40 jaar ervaring in de automobielsector en een brede expertise in de leasingsector, en wil vooral focussen op de West- en Oost-Vlaamse markt.

De familie Duran, de aandeelhouders van Mobilease met als gedelegeerd bestuurder Delphine Duran, zijn immers eigenaar van twee merkgebonden concessies in Waregem en Roeselare.

Volgens sales & operations director Kristof De Backer (foto)  wil het bedrijf het verschil proberen te maken in de markt: “Mobilease wil bedrijven helpen om tijd en kosten te besparen door een beter mobiliteitsbeheer,” aldus De Backer. “Dat doen we met up-to-date leasingformules, onafhankelijk advies, flexibele voorwaarden en een persoonlijk contact met onze klanten. Daarbij kunnen ze rekenen op één vaste contactpersoon, van de eerste offerte tot de inlevering van de wagen. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. En we voor hen de snelste en meest efficiënte mobiliteitsoplossing hebben gevonden.”

De mobiliteitsmarkt evolueert bijzonder snel. Denk bijvoorbeeld aan leasing in combinatie met een bedrijfsfiets of de leasing van elektrische wagens. Maar ook privélease zit stevig in de lift. De Backer: “Ook voor particulieren is leasing vandaag het ideale alternatief voor de aankoop van een nieuwe wagen. De voordelen zijn dan ook logisch: geen onverwachte kosten en geen dure investering. Met slechts één factuur per maand, alles inbegrepen.” (KC)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.