Nieuws Oost-Vlaanderen Nieuwe vzw zorgt voor solidariteit tussen Belgische Ondernemers

Nieuwe vzw zorgt voor solidariteit tussen Belgische Ondernemers

Nieuwe vzw zorgt voor solidariteit tussen Belgische Ondernemers

LEDE – Vier startende ondernemers richten een nieuwe vzw op waarmee ze andere Belgische ondernemers willen helpen die het vandaag moeilijk hebben. De vzw Belgische Ondernemers voor Belgische Ondernemers (Bo4Bo) wil onder meer een webshop bouwen met 100% Belgische producten.

De vier initiatiefnemers zijn als startende ondernemers ook zelf getroffen door corona. Maar ze willen de tijd die ze nu over hebben optimaal gebruiken om het ondernemerslandschap in beweging te brengen. Ze willen hun expertises en netwerken inzetten om een verschil te maken.

De eerste actie die ze ondernemen is het opstarten van een crowdfunding om de werking van de vzw op gang te trekken, maar onmiddellijk daarna zal door starter Creavolta een Belgische webshop gebouwd worden om producten en diensten van 100% Belgische ondernemers te promoten en te verkopen. Dankzij de marge die ze afstaan, zal de vzw andere ondernemers in nood kunnen bijstaan met raad en daad.

“We zijn heel blij dat onze eerste producten – niet toevallig ook nog eens 100% Belgische topproducten –  reeds klaar staan voor lancering. Het overheerlijke Mechelse bier van het Anker  (Gouden Carolus) en de gerenommeerde wijnen van het Wijnegemse Vigna”, zegt Johan Van der Taelen.

Je kan dit initiatief volgen website www.bo4bo.be of voor het Franstalig landsgedeelte www.eb4eb.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio