Nieuws Oost-Vlaanderen Nieuwe webshop mikt op leerlingen Gentse uniformscholen

Nieuwe webshop mikt op leerlingen Gentse uniformscholen

Nieuwe webshop mikt op leerlingen Gentse uniformscholen

image002Stephanie Verbrigghe, die ook actief is met het bedrijfje De Tafeldecorateur, heeft nu in Gent de webshop   sagecommeuneimage.be opgericht. Het is de online versie van de gelijknamige uniformwinkel.

“Sage comme une image is een nieuwe webshop van en voor alle jongeren die school lopen op een uniformschool met een kleurcode”, zegt de onderneemster.  “Het is ook de webshop van de jongeren die school lopen op Sint-Bavo, Sint-Pieters, Sint-Franciscus en Nieuwenbosch en die in de Gentse volksmond bekend zijn als de groentjes, de blauwtjes en de grijsjes, omdat jongeren ook zelf de collectie helpen kiezen. Laar we hebben ook beige en bruin aan de collectie toegevoegd, zodat ook de leerlingen van Mariagaard gemakkelijk hun gading vinden.”

De lancering van de webshop gaat gepaard met het op de markt brengen van een eigen nieuw label met  comfortabele sweaters, helemaal aangepast aan wat de jongeren nu willen, sweaterrokjes, plooirokjes, cirkelvormige rokjes, Bernadettetruien en zo veel meer.

“Alle artikelen zijn van hoge kwaliteit en worden geproduceerd bij Belgische confectionneurs en daar zijn we uiteraard heel fier op”, zegt Stephanie Verbrigghe nog.  De onderneemster wil in de loop van het schooljaar ook op een aantal leuke pop-up locaties ook offline nog verkopen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.