Nieuws Oost-Vlaanderen NOKI opent BBQ-en Cookshop in Driespoort Deinze

NOKI opent BBQ-en Cookshop in Driespoort Deinze

NOKI opent BBQ-en Cookshop in Driespoort Deinze

deinzeOp vrijdag 20 mei opende NOKI zijn 2de BBQ- en Cookshop.  Na West-Vlaanderen (Roeselare) kon het ook in Oost-Vlaanderen niet ontbreken aan kookshop met “alles voor de thuischef en de levensgenieter”.  Zaakvoerders Dirk Allaert en Dieter Spriet kozen voor Driespoort Shopping Deinze als locatie.

“We kozen voor Driespoort Shopping Deinze, omwille van de ligging, de grote dynamiek van het gehele complex en de kwaliteitsvolle stijl van de site”, geven ze aan. “De sfeer en beleving passen perfect bij NOKI.  We willen dat NOKI BBQ- en Cookshop méér is dan een winkel. NOKI is een beleving en een attitude. Niet voor niets is NOKI Swahili voor ‘houden van’ of ‘passie’! We willen met NOKI steeds meer mensen enthousiasmeren om samen thuis te genieten, samen te koken en gezellig te tafelen met vrienden en familie. We openen met het huidige gamma een summer shop, na de zomer bekijken we het concept en werken we het verder uit.”

In de NOKI shop vinden geïneresseerden een zeer uitgebreid gamma aan unieke buitenkeukens, BBQ’s, allerhande accessoires voor zowel binnen als buiten, lifestyleproducten en kruiden, marinades en kookboeken.

NOKI levert en installeert bij de klanten thuis en organiseert zowel in de winter als in de zomer workshops.

Projectontwikkelaar Hendrik De Keukeleire is erg tevreden met de komst van NOKI: “NOKI BBQ- en Cookshop is een perfecte nieuwe partner in het veelzijdige aanbod dat er nu al is op Driespoort Shopping Deinze. Naast Albert Heijn, Molders Schoenen en Mode, Kruidvat, Atita Papierwaren, Grand Café Driespoort, Interieur Van Kerkhove, de Speelvogel, Oxygen Fitness, Kids&Play en Action zal NOKI, ook verder mee zorgen voor kruisbestuiving en totaalbeleving op de site. Regelmatig zullen ze op het fiets- en wandelplein kookdemonstraties geven, waarbij de bezoekers zullen leren genieten van het buiten koken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.