Nieuws Oost-Vlaanderen Nomadesk nu ook beschikbaar via Ingram Micro Cloud

Nomadesk nu ook beschikbaar via Ingram Micro Cloud

Nomadesk nu ook beschikbaar via Ingram Micro Cloud

 

00000005-magical-things-why-nomadesk-is-the-right-product-for-you-1-638Het in 2004 door Filip Tack opgerichte Nomadesk, met hoofdzetel in Sint-Martens-Latem,  biedt diensten rond opslag in de cloud en het online delen en synchroniseren van bestanden en is dus een concrrent van onder andere Dropbox.

“We zijn bijzonder trots te kunnen aankondigen dat ons unieke businessmodel dat gebaseerd is op samenwerking met diverse lokale partners,  ons weer een stapje verder brengt”, zegt Filip Tack.  “Onze SaaS (Software as a service) is nu immers ook wereldwijd beschikbaar via Ingram Micro Cloud en dit via de verschillende regionale Ingram Micro Cloud markten in De Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Duitsland. Onze succesvolle relatie met Ingram Micro Cloud is het resultaat van een bijzonder gefocuste strategie en sterke integratietools. Het is voor ons een hele eer omdat Ingram Micro op geen inspanning heeft gekeken om het grootste clouddistributieplatform te bouwen.”

Nomadesk blijft dus profiteren van de toenemende mobiliteit bij de consumenten en van de initiatieven rond “bring your own device” (BYOD), waardoor de vraag naar diensten rond opslaan in de cloud en het online delen en synchroniseren van bestanden blijft toenemen.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.