Too Good To Go Okay_065

Okay en Too Good To Go bundelen de krachten in de strijd tegen voedelverspilling

Okay, de buurtwinkelketen van Colruyt Group, en Too Good To Go hebben een samenwerking aangekondigd. Daarmee groeit het anti-voedselverspillingsnetwerk van Too Good To Go met 163 winkels in België.

"Na een succesvolle test bij een 45-tal van onze winkels, zijn we verheugd om nu voor al onze buurtsupermarkten officieel samen te werken met Too Good To Go", zegt Okay-directeur Christophe Dehandschutter. "Bij Okay vinden we duurzaamheid enorm belangrijk en zetten we ons al jarenlang in om zo weinig mogelijk negatieve impact te hebben op het milieu. Voedselverlies tegengaan speelt in onze strategie een aanzienlijke rol. We willen onze klanten stimuleren om op een zeer toegankelijke manier bewuste keuzes te maken en de samenwerking met Too Good To Go past perfect in dat idee."

Ook Too Good To Go is enthousiast over de samenwerking met de buurtwinkelketen van Colruyt Group. "Voor ons betekend het heel veel dat een speler als Colruyt Group, al jarenlang een voortrekker in duurzaam ondernemen, ons het vertrouwen geeft als partner in de strijd tegen voedselverlies", zegt Geertje Zeegers, directeur van Too Good To Go in België en Nederland. "We zijn daarom heel blij dat, naast Bio-Planet, nu iedereen in België voedsel kan redden bij de Okay-winkels."