BAKERTILLY Foto: Baker Tilly

Olivier Willems wordt CEO van Baker Tilly

Baker Tilly, actief in audit, accountancy en bedrijfsadvies, kondigt de benoeming aan van Olivier Willems als allereerste CEO. Willems is al sinds 2017 aan de slag in het bedrijf.

Baker Tilly is gespecialiseerd in accountancy, audit, fiscaal advies, juridisch advies, CFO-as-a-service, waarderingen, bedrijfsrapportering, bedrijfsoverdracht, familiale planning, successieplanning, HR consultancy services en ESG & sustainability. De groep heeft vestigingen te Aalst, Brussel, Gent, Luik, Mechelen, Waregem en Zele en telt 210 medewerkers. Baker Tilly België is lid van het Baker Tilly netwerk dat tot de tien grootste van de wereld behoort. Het netwerk stelt 43.000 mensen tewerk en heeft 658 kantoren in 141 landen.

Olivier werkt sinds 2017 bij Baker Tilly. De laatste jaren was hij actief als Partner Corporate Finance en bestuurslid. Daarnaast staat hij binnen het internationale Baker Tilly netwerk aan het hoofd van de EMEA Corporate Finance-community. Hij zal in zijn nieuwe rol als CEO onder meer strategische initiatieven opzetten en instaan voor de implementatie van beslissingen vanuit de vennotenvergadering. Anderzijds blijft hij halftijds actief als Partner Corporate Finance binnen het bedrijf.

Peter Weyers, Bedrijfsrevisor en Partner bij Baker Tilly, kijkt vol vertrouwen naar een toekomst met Olivier aan het stuur. “Met de ervaring van Olivier zijn we ervan overtuigd dat Baker Tilly een mooie toekomst tegemoet gaat. Deze benoeming laat ons toe om dezelfde kwaliteit te bewaren naar onze klanten en eigen medewerkers. Op die manier kunnen we zowel nationaal als internationaal onze continuïteit blijven garanderen.”