Nieuws Oost-Vlaanderen OMConference: een niet-alledaags netwerk- en kennisevent

OMConference: een niet-alledaags netwerk- en kennisevent

OMConference: een niet-alledaags netwerk- en kennisevent

SINT-NIKLAAS – OMCollective, Google, Flexmail, HR-Productions, Teamleader, ReclameOnline, OMCareers, Korazon, Wandman, Trustpilot en SmartPresentations slaan de handen in elkaar. Op maandag 1 en maandag 15 oktober lanceren ze samen een nieuw initiatief: OMConference met als thema ‘Hitch your marketing’ ofwel ‘The marketing love story’. 

De natte droom van een marketeer is om van elke klant een ambassador te maken. Maar hoe krijg je klanten zo ver? Hoe ziet hun customer journey eruit? Die customer journey loopt helemaal parallel met het traditionele verleidingsverhaal van boy meets girl, boy meets boy, girl meets girl,… Maar hoe vertaal je dit nu concreet naar de verschillende fases binnen marketing? Naar analogie met de film “Hitch” probeert OMConference voor jou de perfecte relatiemanager te zijn.

Niet-alledaags marketingevent

OMConference is een niet-alledaags marketingevent waarbij strategische/expert sessies en cases elkaar afwisselen. De focus ligt op het uitwisselen van ideeën en ervaringen met andere marketing decision makers. Geen ellenlange monologen of traditionele standenopbouw, wel aandacht voor beleving en communicatie. Daarnaast wordt er voldoende tijd voorzien om deel te nemen aan tal van activiteiten en interessante gesprekken met nieuwe of bestaande relaties.

Geen concurrentie

Michel De Baer, CEO OMCollective: “OMConference selecteerde een beperkt aantal partners om hieraan deel te nemen. Het zijn stuk voor stuk partners die relevant zijn in het dagelijkse zakenleven van een marketing manager, zowel on- als offline. De selectie van partners werd bepaald op basis van een samenwerking op langere termijn en niet onbelangrijk, ze zijn geen concurrentie voor elkaar. Elke partner krijgt met andere woorden sectorexclusiviteit. We vullen elkaar aan qua klanten en netwerk en zijn dus complementair.”

Praktisch

OMConference vindt plaats op maandag 1 en maandag 15 oktober in het Flanders Meeting & Convention Center (ZOO Antwerpen & Queen Elisabeth Hall) en verwacht zo’n 1.000 mensen tijdens die 2 dagen. Meer info over het programma en de sprekers vind je op www.omconference.be.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.