Nieuws Oost-Vlaanderen Onderneemster lanceert platform houseofweddings.com

Onderneemster lanceert platform houseofweddings.com

Onderneemster lanceert platform houseofweddings.com

Iris-Decreus-Wedding-Planner-2-290x435Als marketing- en communicatiespecialiste werkte Iris Decreus (foto) tien jaar voor bekende merken zoals Red Bull en Nike. In 2009 richtte zij als wedding planner in Nevele haar eigen bureau op, dat exclusieve huwelijksfeesten en andere events organiseert, waarbij de opdrachtgevers zich de belangrijkste gasten voelen op hun eigen feest.

Recent pakte ze uit met een nieuw initiatief : houseofweddings.com, een platform waarop het kruim van de Belgische leveranciers voor huwelijksfeesten is verzameld.  Een transparant stappenplan en handige tools en templates maken het voor toekomstige trouwers echt leuk om hun nakende mooiste dag te plannen.

Bij de aanbieders staan onder meer de bloemenleveranciers Frederiek Van Pamel en Daniël Ost, mode-ontwerper Natan en cocktailcateraar  Cointreau Fizz. “Kwaliteit staat voorop”, zegt Iris Decreus, “en op basis daarvan krijgen gebruikers zicht op de beste leveranciers in elke prijscategorie.  Ook het stappenplan in de aanloop naar het huwelijk zal er ongetwijfeld voor zorgen dat bruid en bruidegom de voorbereiding op de grote dag echt leuk vinden.”

Verloofde koppels moeten alleen een account aanmaken om dat stappenplan te volgen.  ‘Ons Huwelijk’ is een profielpagina waarop koppels alle informatie omtrent hun huwelijk kunnen organiseren. Deze pagina kan het koppel intern gebruiken of publiek maken, om bijvoorbeeld als ‘Save the Date’ te gebruiken voor hun gasten. ‘Onze Checklist’ coacht de bruid of bruidegom virtueel doorheen de To Do’s van het weddingplanningproces, in functie van hun ingegeven huwelijksdatum. In ‘Onze Leveranciers’ kunnen de koppels dan hun favoriete leveranciers markeren, en bijhouden wie ze contacteren en met wie ze in zee willen gaan.  “Net zoals het bij de weddingplanning de bedoeling is om trouwers alle zorgen uit handen te nemen voor hun feest, is het ook met het platform de bedoeling om ervoor te zorgen dat ze op een prettige manier naar dat feest kunnen toeleven”, zegt Iris Decreus nog.

Info: http://www.houseofweddings.com

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.