Nieuws Oost-Vlaanderen Onderneemster ondersteunt Aalterse handel met webapp

Onderneemster ondersteunt Aalterse handel met webapp

Onderneemster ondersteunt Aalterse handel met webapp

3f8d3baStefanie De Ruytter is sales- en marketingverantwoordelijke bij de Gentse juwelier Vanhoutteghem, maar heeft enkele maanden geleden ook Talk About Aalter opgericht. Het gaat om een  online webapp waar de lokale handelaar en consument elkaar treffen op één digitaal platform.

“Talk About Aalter heeft als doel de consument te informeren over alle acties, promoties, projecten en evenementen in en rond de gemeente Aalter”, zegt Stefanie De Ruytter. “Enerzijds is het een initiatief om het commercieel potentieel van Aalter te herontdekken, anderzijds een portaalwebsite met allerlei praktische informatie voor de inwoners.”

De digitale gids Talk About moet dé handleiding worden voor regio Aalter. Zo kan iedere handelaar zijn eigen gratis marktplaats aanmaken op Talk About, gekoppeld aan een eigen adverteerruimte om zijn/haar commerciële boodschap te brengen.

“Het gaat om een uniek concept van digitale stadsbeleving dat handelaars dichter en sneller bij de consument moet brengen”, geeft Stefanie De Ruytter nog aan. “Met regio Aalter is Talk About aan zijn proefstuk toe, maar op termijn moet deze advertising community uitgroeien tot dé digitale gids voor alle lokale, sterk groeiende gemeenten.”

Op Talk About zal vanaf midden december ook de digitale Aalterbon terug te vinden zijn, een initiatief van de Raad Lokale Economie en Unizo Aalter om de koopkracht in de regio Aalter te stimuleren.

“Talk About Aalter wordt het commerciële centrum op het web, de perfecte marktplaats voor de Aalterbon om zijn doelgroep nog meer en efficiënter te bereiken”, verduidelijkt Stefanie De Ruytter nog. “Een gebruiksvriendelijk IT-systeem moet de digitale Aalterbon voor iedereen toegankelijk maken.”

Het Talk About Aalter platform bevat nu 350 marktplaatsen maar is een ‘work in progress’. Handelaars kunnen zelf hun marktplaats gratis aanmaken, of via hun persoonlijk profiel hun bestaande marktplaats aanvullen.  Talk About herhaalt de warme oproep aan lokale handelaars om hun gegevens in te geven op de website www.talkabout.vlaanderen

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.