Nieuws Oost-Vlaanderen Ondernemer uit Deurle lanceert met warme gin wereldprimeur

Ondernemer uit Deurle lanceert met warme gin wereldprimeur

Ondernemer uit Deurle lanceert met warme gin wereldprimeur

00000000vpSerieel ondernemer Vincent Parisis (foto) lanceerde vorig jaar via de vennootschap The Boozestore de succesvolle webshop Ginsonline, die ondertussen met een gediviersifieerd aanbod van diverse soorten gin een trouw publiek heeft weten te vinden.

Nu komt hij op de proppen met een heuse wereldprimeur: een warme gin die de naam  Glu Gin draagt.

“Het einde van de ginhype is nog lang niet in zicht en Ginsonline speelt hier innovatief op in”, zegt hij overtuigd.

Glu Gin is een premium mix van gin en zorgvuldig uitgekozen fruitsoorten, kruiden en botanicals.  Parisis en Stefan Costeur, de managing director van ginsonline, stelden vast dat nogal wat mensen zich al lachend lieten ontvallen dat het op een winters terras wel eens leuk zou zijn om een warme gin te nuttigen.

“Meer was voor ons niet nodig om de uitdaging aan te gaan”, lacht Parisis.   Na veel experimenteren, heb ik de ideale combinatie gevonden van gin en delicate kruiden. Glu Gin is de perfecte winterdrink van premium kwaliteit die een warme en heerlijke ervaring verzekert.”

Voor de perfect serve raadt Parisis de liefhebbers aan een wijnglas Glu Gin even op te warmen, kruidnagel en appelsienzeste toe te voegen en eventueel ook suiker als ze het iets zoeter wensen. Glu Gin is sinds 17 december te koop bij de betere drank- en groothandel en via de website van Ginsonline.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.