Nieuws Oost-Vlaanderen Ondernemer Wim Soenens brengt videoclip uit: “Mijn kantoor omgevormd tot opnamestudio”

Ondernemer Wim Soenens brengt videoclip uit: “Mijn kantoor omgevormd tot opnamestudio”

Foto dkr

Ondernemer Wim Soenens brengt videoclip uit: “Mijn kantoor omgevormd tot opnamestudio”

ZULTE – Wim Soenens (49) van outletwinkel Stock-Depot in Zulte maakt iedere week geestige filmpjes om klanten te lokken naar zijn zaak aan de Staatsbaan. Meestal doet hij dat met zijn smartphone, onlangs werkte hij voor het eerst met een professionele crew aan een muzikale clip.

‘Alles’, dat is de korte omschrijving van wat Soenens in zijn outletzaak verkoopt, en nu ook de titel van zijn lied. De tekst en melodie werden geschreven door Johan Engels van Noloxbox en comedian Koen Dewulf, de ondernemer staat in voor de performance. “De klank hebben we opgenomen in mijn kantoor, omgevormd tot opnamestudio”, zegt hij.

De reclamespots van Stock-Depot leggen de man alvast geen windeieren. “Mijn meest bekeken spots halen 450.000 views. Er is al zoveel miserie in de wereld en wanneer een klant me vertelt hoe die elke week uitkijkt naar mijn filmpjes, en hoe die hen aan het lachen brengen: dat maakt ook mijn dag goed.”

De eerste muzikale worp van Soenens wordt woensdag om 17 uur op de mensheid losgelaten via de Facebookpagina van Stock-Depot.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.