Nieuws Oost-Vlaanderen Ondernemers van morgen: een podcast door en voor jonge ondernemers

Ondernemers van morgen: een podcast door en voor jonge ondernemers

Ondernemers van morgen: een podcast door en voor jonge ondernemers

GENT/LEBBEKE – “Ondernemers van morgen”, een podcast van Oost-Vlaming Jander Meysman, staat sinds kort op 10de plaats bij Apple in de categorie “Meest inspirerende podcasts omtrent entrepreneurship”. Recent haalde hij ook de kaap van 300 unieke luisteraars. Jander: “Met Ondernemers van morgen tracht ik een transparant beeld te schetsen van wat ondernemen als jongvolwassene nu écht is. Laat je inspireren door top ondernemers, maar leer ook bij van gelijkgestemden en hun verhaal. Dat is absoluut tip 1 die ik wil meegeven aan de jonge ondernemers.”

Jander Meysman uit Lebbeke koos zelf voor een actieve rol binnen het Gents ecosysteem. Op zowat ieder event, van netwerken tot Awards, is hij te vinden. “Ondernemen kent geen grenzen, op geen enkel vlak. Jammer genoeg ook niet op het vlak van trashtalking of verbloemen”, vertelt hij. “Niet ieder ondernemersverhaal is rozengeur en maneschijn. Dat leek me dan na vele inspirerende gesprekken met jonge ondernemers ook hoog tijd om hier iets aan te veranderen, het taboe doorbreken. Een transparant beeld, of audio, schetsen van wat ondernemen is met al haar bijhorende ups & downs.”

Tweewekelijks interviewt Jander een inspirerende jonge ondernemer. “Ik stel een kanaal ter beschikking waarmee we hun verhaal delen met de grote wereld. Wat ik absoluut wil creëren is diversiteit. Ondernemen is geen blanke mannenwereld meer zoals in het industriële tijdperk. Ieder geslacht, branche, origine, noem maar op, is welkom bij Ondernemers van morgen.”

De podcast Ondernemers van morgen is te vinden op Apple Podcasts en Spotify.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.