Anthony Meul (partner VGD), Christophe D'Haese (burgemeester Aalst) en Dries Hostens (kantoorverantwoordelijke). Anthony Meul (partner VGD), Christophe D'Haese (burgemeester Aalst) en Dries Hostens (kantoorverantwoordelijke).

Ondernemersadviseur VGD opent nieuw kantoor in complex Skyline40 en vernoemt vergaderzalen naar bekende Aalstenaars

In het SkylinE40 kantorencomplex in Aalst werd gisteren het nieuwste kantoor van VGD geopend. Dat gebeurde in aanwezigheid van burgemeester Christoph D'Haese en schepen Katrien Beulens.. De investering past in de strategie van VGD om zijn regionale dienstverlening verder uit te bouwen.

Met het nieuwe kantoor heeft VGD nu veertien kantoren over heel Vlaanderen en meer dan 350 adviseurs. VGD helpt Vlaamse ondernemers met audit, tax en accountancy, en beantwoordt specifieke vragen omtrent subsidies, milieu, corporate finance of vermogensplanning. In Aalst, waar VGD al enkele jaren een uitvalbasis heeft, verhuizen de activiteiten nu van de Marcel de Bisschopstraat naar het SkylineE40 kantorencomplex.

“Het nieuwe kantoor is makkelijker bereikbaar. Dat is een enorme troef in het kader van onze dienstverlening en het aantrekken van nieuw talent", zegt kantoorverantwoordelijke Dries Hostens. "Tegelijk wordt het een werkplek waar medewerkers van onze verschillende businesslines kunnen samenwerken. Ook daar zullen onze klanten de vruchten van plukken."

Bockie De Repper

Elke vergaderzaal in het nieuwe kantoor draagt de naam van een bekende Aalstenaar, zoals van Louis Paul Boon, Bockie De Repper en Phara De Aguirre. “Het mag dan wel ludiek bedoeld zijn, er is wel over nagedacht. We weten immers maar al te goed hoe belangrijk lokale verankering is. We kiezen er ook bewust voor om mensen uit de regio kansen geven, want zij kennen als geen ander de cultuur en weten wat er onder onze klanten leeft”, aldus Dries Hostens.

Foto: VGD
Foto: VGD

Foto: VGD
Schepen Katrien Beulens mocht het lint doorknippen. Foto: VGD