Nieuws Oost-Vlaanderen Online shop Storesquare zet lokale Gentse handelaars in de kijker

Online shop Storesquare zet lokale Gentse handelaars in de kijker

Online shop Storesquare zet lokale Gentse handelaars in de kijker

GENT – Vrijdag opende de pop-upwinkel van Storesquare op de Brabantdam. Twaalf enthousiaste lokale handelaars vertellen er het verhaal van hun eigen winkel. Iedereen die op bezoek komt, wordt getrakteerd op een tas koffie en korting bij de winkeliers.

Op vrijdag 17 augustus gingen de deuren van de Gentse pop-upshop van Storesquare open. De bezoekers kunnen er tot eind september genieten van een gratis koffie terwijl ze meer te weten komen over lokale handelaren. Zo wil de online winkel Storesquare twaalf Gentse zelfstandigen weer onder het volk brengen, en tonen dat het leven meer is dan de grote kledingketens en warenhuizen.

Bovendien worden ook kortingen bij vijf van de deelnemende winkels uitgedeeld aan de bezoekers. Die korting kan in de geselecteerde winkels zelf, of online via Storesquare, gebruikt worden tot het einde van de pop-upperiode.

Belgische e-commerce komt op

Storesquare is een online platform dat ervoor zorgt dat zelfstandigen en lokale handelaren hun producten ook online kunnen aanbieden via een internetshop. De koper kiest zelf of het product geleverd wordt dan wel afgehaald in de winkel. De koper kan een product zelfs reserveren waarbij hij zo in de winkel kan genieten van de persoonlijke service en het advies van de winkelier alvorens over te gaan tot een aankoop. Op die manier biedt Storesquare een unieke combinatie van het gemak van online shoppen met het vertrouwen en de dienstverlening van lokale offline winkels.

Het platform biedt tegenwicht aan internetgiganten en beschermt zo de lokale handelaars tegen de invasie van onpersoonlijke, ‘dertien in een dozijn’-verkoop. De consument en de verkoper staan nog steeds in een authentieke, directe verbinding met elkaar. Ga een kopje koffie drinken en voel de online én offline local love!

Waar? Brabantdam 9, Gent.

Wanneer? Open iedere woensdagnamiddag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Uitzonderlijk geopend op de koopzondag van 2 september.

Wie?

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.