De onlinebierwinkel PostMyBeer van Koen Daalman De nieuwe webshop van Koen staat sinds deze week online. Foto: if

Onlinebierwinkel lanceert nieuwe webshop: “Craftbier rechtstreeks van de brouwer”

De onlinebierwinkel PostMyBeer van Koen Daalman uit Sint-Gillis-Waas pakt uit met een nieuwe webshop. Op beerbuddy.be kunnen liefhebbers voortaan craftbier rechtstreeks van de brouwer kopen.

Koen lanceerde begin 2024 een webshop voor maandelijkse ontdekkingsboxen met diverse bieren en voegt daar nu een tweede webwinkel aan toe. “De nieuwe onlinebestemming zal zich volledig specialiseren in craftbier rechtstreeks van de brouwer”, vertelt oprichter Koen.

“Met die uitbreiding willen we ons verder onderscheiden door transparante werking, correcte prijzen en unieke samenwerkingen met brouwers”, luidt het. “Onze website beerbuddy.be is geboren uit de wens om bierliefhebbers de mogelijkheid te geven zelf hun pakket samen te stellen en hun favoriete bieren te kiezen. We willen dat onze klanten weten wat ze krijgen en kunnen genieten van de beste craftbieren, rechtstreeks van de brouwer.”

“Een belangrijk aspect van beerbuddy.be is dat alle aangeboden bieren afkomstig zijn van brouwers met wie we persoonlijk contact hebben. Dat garandeert niet alleen de kwaliteit van het bier, maar ook de authenticiteit en het verhaal achter elk flesje. In een tijd waarin bierconsumptie een dalende trend vertoont, willen wij een platform bieden dat de passie voor ambachtelijk bier levendig houdt en een duwtje in de rug geeft aan zowel brouwers als bierliefhebbers.”