IMG_7250-2-768×469

Onlyhumans Gent verhuist naar nagelnieuw kantoorgebouw

GENT - Dat de Onlyhumans-familie de jongste tijd stevig groeit, is geen geheim. Door hun fusies met webbureau Code d’Or en met employerbranding-specialist Fantastic is het hoog tijd geworden voor een nieuw en groter kantoor in Gent. Daarom verhuist het branding bureau zijn Gentse medewerkers op 1 februari 2021 naar de nagelnieuwe kantoorruimte van d’Office in Sint-Denijs-Westrem.

Onlyhumans ontstond in 2003 in de regio Antwerpen, maar had al sinds 2015 ook een kantoor in Gent, meer bepaald in Meetdistrict in de Ghelamco Arena. Code d’Or van zijn kant zat sinds 2012 in een legendarisch kantoor aan de Visserij, waar klanten en buurtbewoners graag over de vloer kwamen voor een babbel en een koffie. Fantastic ten slotte, hield sinds 2017 kantoor in een pand in Gentbrugge, dat de fantastico’s volledig naar eigen smaak hadden gerenoveerd en ingericht.

Een sterke Gentse ‘hub’

De verschillende medewerkers nemen nu allemaal hun intrek in een nieuwe en grotere kantoorruimte, waar ze de groeiambities van de groep verder willen waarmaken. "Omdat Onlyhumans een geïntegreerde dienstverlening wil aanbieden, is het een logische volgende stap om met onze drie Gentse businessunits een sterke Gentse ‘hub’ te creëren", zegt Tom Bogaert, CEO van Onlyhumans.

“We nemen onze intrek in kantoorproject d’Office, een flexibel, groen en state-of-the-art gebouw dat ontworpen werd door de Wielfaert Architecten en gelegen is vlakbij The Loop in Sint-Denijs-Westrem. Ons nieuw Gentse kantoor biedt heel wat voordelen. Niet alleen zullen we er nog betere banden smeden tussen de collega’s, er zijn ook volop mogelijkheden voor meetings, brainstorms, workshops, …”

Het bedrijf behoudt daarnaast ook zijn andere kantoren in Berchem (Oh), Mechelen (Today) en Brussel (Mortierbrigade).