Nieuws Oost-Vlaanderen Ontoforce genomineerd voor Scale-up van het Jaar 2018

Ontoforce genomineerd voor Scale-up van het Jaar 2018

20160906 Gent Belgium: Hans Constandt en Peer Verrykt van Ontoforce

Ontoforce genomineerd voor Scale-up van het Jaar 2018

GENT — In het kader van de uitreiking van de ‘Onderneming van het Jaar’ 2018 stelt EY, in samenwerking met De Tijd en BNP Paribas Fortis, vandaag de genomineerden voor de ‘Prijs van de Vlaamse Regering voor de Scale-up van het Jaar’ 2018 voor. De finalisten voor deze 13de editie zijn: Lemon Companies (Kontich), Ontoforce (Gent), Rombit (Antwerpen) en UgenTec (Hasselt). De winnaar wordt bekendgemaakt op dinsdag 16 oktober.

De Vlaamse Regering wil met de ‘Prijs voor de Scale-up van het Jaar’, een onderneming ondersteunen die zich duidelijk kan manifesteren als groeier. De award, die tot vorig jaar ‘Prijs van de Vlaamse Regering voor de Beloftevolle Onderneming van het Jaar’ heette, wordt dit jaar voor de 13de maal uitgereikt. Een professionele jury, onder het voorzitterschap van Jurgen Ingels (Smartfin Capital), selecteerde de genomineerden aan de hand van verschillende selectiecriteria, waaronder het potentieel om in de toekomst ‘Onderneming van het Jaar’ te worden.

Beloning en duwtje in de rug

“Het doel van de ‘Prijs van de Vlaamse Regering voor de Scale-up van het Jaar’ is om ambitieuze, snelgroeiende ondernemers, die een cruciale rol in onze economie en welvaart spelen, te steunen en aan te moedigen. De award is een beloning voor wat deze talentvolle bedrijven reeds bereikten en een duwtje in de rug om vooral door te gaan met investeren, vernieuwen en internationaal door te groeien tot marktleiders”, aldus Stefan Olivier – vennoot en Markets Leader EY België.

De winnaar zal softwarebedrijf PlayPass opvolgen en wordt bekendgemaakt door de jury op dinsdag 16 oktober.

Wie is Ontoforce?

Hans Constandt en Peter Verrykt, de twee oprichters van Ontoforce, ontwikkelden het dataplatform DISQOVER voor informatie-uitwisseling in de farma-industrie. Hun technologie linkt verschillende databanken en maakt het mogelijk om al deze databanken via één centraal platform op semantische wijze te doorzoeken. De tijdwinst die dit oplevert bij het ontwikkelen van medicijnen is enorm. Wij zijn alvast benieuwd of hun innovatieve technologie en bedrijfsgroei voldoende is om de award in de wacht te slepen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.