Ook 4PS opnieuw toegelaten tot Inner Circle van Microsoft

ZWIJNAARDE - Onlangs las je al hoe het Gentse Itineris werd uitverkozen tot Microsofts selecte clubje van IT-partners. Ook softwarepartner 4PS behoort wederom tot de Inner Circle van Microsoft. Hiermee behoort 4PS tot de wereldwijde top 1% van Microsoft Business Application-partners.

De Inner Circle van Microsoft is een zeer selecte en internationale club van IT-bedrijven. Leden van de Inner Circle worden gekozen op basis van hun bedrijfsprestaties, het ontwikkelen van innovatieve oplossingen en hun focus op digitale transformatie. 4PS wordt hiermee erkend voor de prestaties van het afgelopen jaar, de toewijding aan klanten en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen vanuit de Microsoft Cloud.

Partnerschap met Microsoft

Als Gold Partner van Microsoft heeft 4PS bedrijfssoftware ontwikkeld specifiek voor de branches: bouw, service & onderhoud, installatie, infra, real-estate en verhuur. Voor 4PS is het partnerschap met Microsoft erg belangrijk. Het ERP-systeem 4PS Construct is namelijk gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Miljoenen mensen over de hele wereld gebruiken dit platform, waardoor 4PS voortbouwt op een beproefde en herkenbare omgeving. Dankzij de integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, biedt 4PS kwaliteitsvolle software ondersteuning in de cloud.

Wat zijn de voordelen?

Mathieu De Glas, Managing Director 4PS Belgium: "Het Inner Circle Partnership met Microsoft brengt verschillende voordelen met zich mee; zowel voor 4PS als voor onze klanten. Als Inner Circle partner krijgen we als eerste de nieuwste technologische previews vanuit Microsoft. Dit biedt veel mogelijkheden voor 4PS. Daarnaast werken we nauw samen met het Microsoft Development team in Kopenhagen waardoor we ons continu bezig kunnen houden met de meest recente technologische ontwikkelingen. Wat onze klanten in staat stelt om voorop te lopen."