Nieuws Oost-Vlaanderen Ook in Aalst elke derde donderdag Open Coffee voor ondernemers

Ook in Aalst elke derde donderdag Open Coffee voor ondernemers

Ook in Aalst elke derde donderdag Open Coffee voor ondernemers

Aopencoffeecerta, Regus, One, Made In Oost-Vlaanderen, Open Coffee Belgium en SBB Accountants & Adviseurs slaan  de handen in elkaar om freelancers, ondernemers en zelfstandigen in Oost-Vlaanderen te ondersteunen.

Zakelijke contacten leggen is niet altijd even gemakkelijk. Een gesprek met een klant of prospect verloopt dan ook beter op een informeel netwerkevenement.

Om Oost-Vlaamse ondernemers te ondersteunen én te ontmoeten, sloegen Acerta, Regus, One, Made In Oost-Vlaanderen, Open Coffee Belgium en SBB Accountants & Adviseurs de handen in elkaar. De partners organiseren samen sinds kort de Open Coffee in Aalst.

Open Coffee is echt uitgegroeid tot een begrip. De vaste afspraak tussen freelancers, ondernemers en zelfstandigen kent dan ook al een groot succes in verschillende regio’s in Vlaanderen. Bij de morgenkoffie met koffiekoeken kunnen alle deelnemers met elkaar kennis maken en interessante contacten leggen.

“Het partnership geeft ons de kans om onze expertise te verbreden. Door deze samenwerking worden zelfstandigen en ondernemingen nog beter ondersteund, wat hun organisatie enkel ten goede komt,” aldus Christel De Vrindt, business development manager bij Acerta.

Ook de andere partners geloven ten volle in het initiatief, vertelt Peter Jans, kantoordirecteur bij SBB Accountants & Adviseurs. “Als accountants willen we meer zijn voor onze klanten dan alleen maar de administratie verzorgen. We willen een klankbord zijn dat meedenkt met de ondernemer.”

Alle partners nodigen hun klanten en netwerk uit, waardoor er meteen een leuke mix ontstaat tussen bedrijven met en zonder personeel.

De Open Coffee in Aalst vindt elke derde donderdag van de maand plaats in het Forum, waar ook basketbalclub Aalstar zijn wedstrijden afwerkt, aan de Albrechtlaan. De eerstvolgende editie vindt dan ook plaats op donderdag 19 mei.

De Open Coffee start om 8u30 en eindigt om 10u30. De aanwezigen kunnen op voorhand nagaan wie er komt.

Inschrijven kan u via de link: http://twikilist.com/AalstOpenCoffee

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.